18 jul 2013

Get Paid To ...

De letters GPT staan voor het Engelse: Get Paid To.
In het Nederlands dus letterlijk: Betaald krijgen om...

Betaald krijgen om:
- Betaald e-mails lezen.
- Spelletjes spelen.
- Linkspellen (je krijgt een link en die moet je zo veel mogelijk door anderen laten klikken)
- Linken klikken.
- Meedoen aan betaalde acties.
- Meedoen aan bepaalde wedstrijden
- Cashback ontvangen!

De meeste webmasters zijn aangesloten bij affiliatiesites. Dit zijn sites die door een bedrijf (bv. Bol.com, Wehkamp, Kijkshop, Hema enz.) worden ingeschakeld om reclame te maken. Die affiliatie sites hebben vervolgens leden (dus de webmasters) die die reclame voor het bedrijf (in dit voorbeeld dus Kijkshop) maken door... Jawel, de betaalde mails, betaalde acties en cashback aan te bieden.
Bij veel bedrijven mogen de personen die reclame maken, en dus verkoop voor zo'n bedrijf genereren, ook iets terug doen.  

Dus stel...
Jij wilt heel graag een nieuwe GSM aanschaffen.

Je vraagt na bij verschillende webmasters/ kijkt bij de cashback / online shoppen afdeling van de site(s) , wat zij jou voor cashback kunnen bieden. Bij de één zal het 5% van het aankoop bedrag zijn, bij een ander misschien 10% en bij weer een ander misschien zelfs wel 14%.
Jij koopt vervolgens via een link die jij van de webmaster krijgt, of die al bij betaalde acties staat, de GSM van €200.00!
Je 'geeft' een kopie (bv. printscreen) van je aankoopbewijs (via mail of via knop op de site van de webmaster) en alle benodigde informatie door aan de webmaster waarvan jij de link hebt gebruikt.

Het bedrijf (dus hier in dit voorbeeld weer Kijkshop) kijkt of jij alles netjes hebt ingevuld en of jij voldoet aan de door hen gestelde eisen voor cashback. Uiteraard heb jij alles goed ingevuld en de webmaster krijgt te zien dat de actie is goedgekeurd.
De meeste webmasters zullen na zo'n goedkeuring de cashback vergoeding in je account bijschrijven/ sommigen storten het direct op je bankrekening.

En op die manier heb je dus geld bespaard. Je hebt een nieuwe GSM gekocht van 200 euro, en van die 200 euro heb je toch nog 20,00 euro terug (cashback) gekregen (even van het voorbeeld van 10% cashback uitgaand).
Webmaster blij .. en jij blij, dus gewoon een win-win!!!
Dit geld kun je dan weer uitbetalen en ben je en een GSM rijker en toch ook weer 20 euro rijker!!

Meedoen aan gpt-sites is over het algemeen gratis, echter, het zal wel inzet qua tijd en moeite die je ervoor doet vereisen. Zie het als een leuke hobby, die je op den duur een redelijk zakcentje op kan leveren.

GPT sites zijn absoluut GEEN snel-rijk programma's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!