19 sep 2013

Klikfan Nieuwsflits - 19-09-2013

MoneyBugs
De webmaster van Moneybugs gaat in op verzoeken van zijn leden.
De vraag was om naast de mogelijkheden zoals klikfans en bannervieuws de mogelijkheid te hebben om unieke linkespelhits af te nemen met punten.
Punten die je verdient door het klikken en door de linkspellen.
En dat is dus vanaf nu mogelijk!!
Tevens heeft de webmaster het ook mogelijk gemaakt om via het wisselkantoor punten aan te schaffen met credits en/ of cash.


Verdiennice
De webmaster van Verdiennice had in een eerder stadium gemeld om elke week veilingwedstrijden te houden.  Ditleek echter niet mogelijk gezien het vele werk wat erbij kwam kijken.
Desalniettemin heeft de webmaster nu een veilingwedstrijd lopen en de webmaster heeft zelfs de prijzen van deze wedstrijd verhoogt.
Dus en bieden op een veiling en de kans om toch weer geld toe te krijgen. Een win win voor de fanatieke klikfan die graag meebiedt op een veiling.


Algemeen
Let op! Op de sites is het niet gebruikelijk om meer dan 1 account te hebben, mits anders gecommuniceerd. Mocht je dus een dubbel account hebben, houd de eer dan aan jezelf want anders ben je beide accounts kwijt.
Webmasters hanteren hierin een zero tolerance policy!
Bovendien loop je de kans om het labeltje "cheater" op je geplakt te krijgen. Zonde van die zuurverdiende centjes, toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!