1 nov 2013

Waarschuwing; MKS bzcobra

MKS bzcobra
Ondanks dat het eigenlijk al geruime tijd bekend is dat de webmaster van bzcobra niet uitbetaald, blijken er toch veel mensen de linkspellen te blijven promoten.
Zet de linkspellen van bzcobra op stop.

Hier een mailing van de site van Mijnklikspel (MKS), qoute:
"Bzcobra (lees)


Het is al enige tijd geleden dat het linkspel van Bzcobra is gestopt maar nog dagelijks komen er duizenden kliks binnen. Stop a.u.b. uw linkjes, de heer Leffers zal zijn uitbetalingsplicht nooit nakomen.
Er is inmiddels aangifte gedaan, echter heeft het incassobureau momenteel geen resultaat kunnen boeken.
Zoals het er nu naar uitziet kan MijnKlikspel.nl geen kosten verhalen.
Het laatste wat MijnKlikspel.nl kan doen is het huidige accountsaldo van de heer Leffers uitbetalen.

Dit gaan we uiteraard ook doen. Totaal, omgerekend naar de huidige koers kunnen wij hierdoor 128.000 Dutchleaders uitbetalen. Er staan momenteel 158 aanvragen open. Wij zullen op basis van de aanvraag datum steeds per aanvraag 1000 dutchleaders per aanvraag uitbetalen. Zo krijgt iedereen een deel van de uit te betalen dls terug.

Wat gebeurt er met mijn overige dls?
Die vallen helaas voor uw eigen verantwoording, vanuit MijnKlikspel is er alles aan gedaan de zaak goed op te lossen. Feit blijft dat iedereen zelf verantwoordelijk is en blijft. MijnKlikspel.nl draagt hierin geen verantwoording.

Ik citeer hierbij nog even de extra informatie die onderaan iedere pagina vermeld staat:

Extra informatie MijnKlikspel.nl biedt haar diensten gratis aan, MijnKlikspel.nl is niet verantwoordelijk en staat niet garant voor deze Klikspellen, de verantwoording ligt in zijn geheel bij de webmaster van het betreffende spel. Door het vinkje te zetten in het aanmeld formulier gaat u akkoord met deze opzet en geeft u aan dat u begrijpt dat MijnKlikspel.nl niet verantwoordelijk gehouden kan en mag worden voor niet (op tijd) ontvangen betalingen, plotselinge aanpassingen aan de vergoedingen of het beleid van de webmaster. MijnKlikspel.nl doet er alles aan om de webmasters en leden zo goed mogelijk te ondersteunen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!