17 dec 2013

Klikfan Nieuwsflits - 17-12-2013

Uitbetalingsnieuws
Klik en Promoot = €3.00


Centenland
De bingo ronde van Centenland is geëindigd maar helaas is er een storinkje geweest waardoor de winnaars zichzelf even moeten melden. De webmasters van Centenland zoeken nog enkele winnaars die het bingo-knopje hebben ingedrukt. Was jij diegene? - Neem even contact op dan met de webmasters van Centenland.
Quote:
" Centenland bingo mededeling. De bingo is gevallen, maar door een technische storing zijn de winnaars niet te vinden. Iedereen die op de bingo knop heeft gedrukt, heeft daar een mail van ontvangen."
De prijzen zullen handmatig worden toegevoegd.


Euro-uurtje
De webmaster van Euro-uurtje heeft de klikbonus aangepast.
Quote:
"Op vraag van een lid waarom de klikbonussen zo hoog stonden , hebben we besloten de minimaal te halen punten voor het inwisselen ervan verlaagd. Jammer genoeg staan er inderdaad minder kliks per serie te klikken. We hadden van de leden verwacht en gehoopt dat ze ook met hun punten zouden blijven adverteren. Helaas is dit niet meer zo. We gaan nu even verder bekijken hoe het gaat met deze klikbonussen en indien nodig aanpassen (dit kan zowel naar beneden als naar boven worden aangepast (vergoedingen ))."
Tevens maakt de webmaster melding van de loterij op Euro-uurtje, die samen loopt met de loterij op Duitenklikjes.
De loten zijn los aan te schaffen of na aanschaf van biedingen op veilingen, losse aanschaf van advertenties, e.d. Check de site voor de voorwaarden.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!