10 jan 2014

Klikfan Nieuwsflits - uitbreiding Massuc

Massuc

Zoals in 2013 al aangekondigd, zouden er in 2014 nog enkele aanpassingen op Massuc.nl komen.
Deze aanpassingen volgen zich momenteel in rap tempo op.
Deze keer de VIP optie, quote:
"Voor Massuc.nl is nu alweer een nieuwe optie beschikbaar: VIP.

Onze VIP diensten zullen allemaal in abonnementvorm zijn. Dit is gedaan zodat u zelf kunt kiezen van welke VIP opties u gebruik wilt maken en deze op ieder moment weer uit kunt zetten als u deze niet meer nodig hebt of omdat je met vakantie gaat etc . etc.

Momenteel is er nog maar 1 VIP dienst geïntroduceerd en dat is de; "Leden linkspel VIP link".

Deze optie geeft u een alternatieve link om direct alle leden linkspellen te promoten. U hoeft dus niet meer apart bij te houden of de leden linkspellen nog een vergoeding geven en u speelt direct met nieuw aangemaakte linkspellen mee.

Eigenlijk krijgt u dus 1 variabel vergoedende link waarbij u altijd de maximale vergoeding krijgt welke mogelijk is voor u. Deze zal dus ook accurater zijn dan het gebruik van een rotator. Momenteel zijn er maar liefst al 45 leden linkspellen actief waarbij de waarde varieert van €0,13 tot €0,01 per 1.000 bezoekers

Hierbij wel 1 tip voor de beheerders van deze leden linkspellen:

Deze VIP optie kijkt eerst naar de waarde van een link en hierna naar het balans van het leden linkspel.
Dit houd in als er 2 leden linkspellen van €0,05 zijn dat de bezoeker als eerste gestuurd word naar het leden linkspel met het hoogste balans.

Conclusie; hoe hoger de balans in uw leden linkspel hoe eerder uw leden linkspel gekozen word."

Het Massuc VIP Paneel
  • Bij het activeren van een optie word deze direct betaald voor de huidige dag en zal de tekst groen kleuren om aan te geven dat deze optie actief is.
  • VIP opties worden automatisch verlengt totdat u deze zelf uit zet.
  • Wanneer u een optie aan heeft staan maar niet kunt betalen zal de tekst zwart zijn en niet van kracht zijn. Indien u de volgende dag weer voldoende saldo heeft word deze optie opnieuw actief (of wanneer u deze zelf uit en aan schakelt).
  • Iedere nacht om 0:00 worden de VIP kosten verwerkt voor de betreffende dag.
  • De vermelde kosten zijn de kosten per dag.
Bij het activeren van deze optie krijgt u 1 link waarmee u alle leden linkspellen promoot. Deze link zorg ervoor dat uw bezoeker verwezen word naar het leden linkspel welke de hoogste vergoeding kan geven voor u en welke voldoende balans heeft om u te vergoeden. U hoeft dus niet meer op te letten of een leden linkspel nog vergoedingen kan geven en of er nieuwe leden linkspellen aangemaakt zijn.


Naar verwachting zullen er binnenkort nog 2 VIP opties bijkomen:
- de jacpot verdubbelaar
- hogere referral verdiensten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!