14 mrt 2014

Klikfan Nieuwsflits - je eigen linkspel(wedstrijd)

Linkspel - Linkspelwedstrijd
Een linkspelwedstrijd is leuk om aan deel te nemen, maar soms wil je meer .. Je wilt een eigen linkspelwedstrijd, of een eigen linkspel.

Op Massuc kun je je eigen linkspel aanmaken zodat andere leden dit kunnen promoten en iedereen lekker kan verdienen.


Op Powers Hour kun je zelf een linkspelwedstrijd aanschaffen en kiezen uit diverse linkspelwedstrijd mogelijkheden zoals de prijzenpot en de duratie van deze wedstrijd.

Op Hitgeld kan het allebei. Hier kun je zowel je eigen linkspellink aanmaken alsmede een eigen linkspelwedstrijd hebben. Ook hier weer een keuze uit meerdere duraties.
Nieuw bij Hitgeld is dus de eigen linkspellink.
Quote:
"Vanaf nu is het mogelijk om je eigen linkspellink aan te maken in de linkspel leden. Alle hits op jouw link worden doorgestuurd naar jouw ingestelde link.
Ook kun je deze linken gewoon promoten zonder een link toe te voegen. Hiermee verdien je credits. Deze linkspel is toegankelijk voor iedereen en iedereen krijgt dezelfde vergoeding.
 

...

Met dit linkspel kan je extra credits verdienen. Deze linken zijn aangemaakt door leden. Promoot je link op zoveel mogelijk manieren en verdien per unieke klik op de ingestelde tijd. Dit linkspel is beschikbaar voor iedereen.

Bij elke link staat een promotie advies. Hoe meer credits zich in de linkspel bevind hoe hoger de percentages. Bij lage percentage is er een kans dat deze link sneller leeg is. Echter bij een promotie advies van bijvoorbeeld 40% zullen er nog genoeg hits te verdienen zijn. Onder de 10% word het toch spannend. Zodra de betreffende linkspel rood is gekleurd raden we u aan de link te verwijderen. Dit omdat namelijk de link niet meer vergoed. Elke zondag om 22:00 worden alle "dode" linken verwijderd.


Je vindt de leden linkspellen terug onder het kopje "Linkspel Leden".



 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!