20 apr 2014

Klikfan Nieuwsflits - 20-04-2014

Algemeen
De afgelopen dagen heeft het blog op z'n gat gelegen.
Desalniettemin, de show must go on .. voor mijn dagelijkse routine is het wel lekker om dit blog weer op te pakken.
Echter zit ik nu niet thuis, dus een update in een andere vorm (vandaar ook de Paastest) en via een andere weg, maar wel op het bekende blog.


4-Azen
Er komen weer nieuwe wedstrijden, zowel een nieuwe klik- en linkspelwedstrijd.
De wedstrijden starten op (zondag) 27-04-2014, 20.00 uur.

Ook het prijzenpakket van deze wedstrijden is bekend, deze keer is het prijzenpakket een Dutchleader prijzenpakket met een minimale grootte van 150.000 dls.
Later meer hierover.
Bij 4-Azen is de mogelijkheid om te promoten in de linkspellen uitgeschakeld, alle andere adverteeropties doen het wel, van minuutfans tot dagbanners.
Let op: vergeet niet je credits om te zetten in advertenties. Aan het begin van de nieuwe ronde zullen de saldi weer op nul worden gezet.


Iedereen Verdienen

De webmaster heeft aangegeven meer uitgaven dan inkomsten aan de site te hebben, derhalve zijn de linkspellen verlaagd. Het gaat hierbij om zowel de daglink alsmede de uurlink.
In het linkspellen-overzicht zal het later deze week worden aangepast.
Als ik me niet vergis, zit nu elders, zijn de beide linkspelvergoedingen €0.03 / 1000 hits.
Tevens heeft de webmaster het wisselkantoor aangepast.
Overigens lijkt het op deze site verstandiger om punten om te zetten in advertenties en niet cash...


Pijlsnelgeld
De vergoeding van de bannerexchange wordt sedert enkele dagen elke dag om middernacht bij je account bijgeschreven worden. Ook worden nu niet meer unieke kwartierviews vergoed, elke view wordt vergoed!
Een lagere reset (0 seconden), zorgt natuurlijk wel ook voor een lagere vergoeding. De vergoeding wordt nu € 0,0025 per 1000 views.

Ook is de code van de
bannerexchange iets veranderd, maar de oude code linkt gewoon door naar de nieuwe! Aanpassen is dus niet verplicht, maar als je het doet zou je me er wel een plezier mee doen!


Duitenklikjes
Een nieuwe wedstrijdronde is nog niet van start gegaan. De webmaster geeft aan dat de nieuwe wedstrijd pas zal starten als het nieuwe script online is. (het oude script zorgde dus veelal voor de offline-momenten van de afgelopen week)
Zodra het nieuwe script is geinstalleerd en alles naar behoren werkt zullen er nog 2 mailings worden verstuurd om iedereen te informeren over de de start van de eerste klik- en linkspelwedstrijd op het nieuwe script van Duitenklikjes.


Back-to-school-klikkies

De nieuwe klikwedstrijd op BTSK is afgelopen vrijdag van start gegaan en zal lopen tot eind mei. Exacte datum volgt nog.


Massuc
Onlangs had Massuc de uitbetalingsgrens verhoogd naar €5.00!
De webmaster heeft woord gehouden door dit tijdelijk te houden, want de uitbetalingsgrens is inmiddels weer verlaagd naar €0.50








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!