2 mei 2014

Klikfan Nieuwsflits - 02-05-2014

Nieuw = Starkads
10 redenen om lid te worden van Starkads:


Voordeel Aanmeldbonus: € 0,50
Voordeel Aanbrengen van referrals: 10%, 5%, 2%
Voordeel Een directe referralbonus van € 0,10
Voordeel Een indirecte referralbonus van € 0,40
Voordeel Lezen van geldmails (verschillende vergoeding per mail)
Voordeel Geld terugkrijgen bij uw online aankopen
Voordeel Geld verdienen met het invullen van enquêtes
Voordeel Geld verdienen met het deelnemen aan acties
Voordeel Geld verdienen met spelletjes
Voordeel Reeds een uitbetaling van € 2.50 op bank of € 2.50 op PayPal


4-Azen
Op 4-Azen is sedert gisteren het linkspel verhoogd:
Linkspel Link : 10 credits per klik (VIP 15 credits)
Linkspel Link 2 : 10 credits per klik (VIP 15 credits)
Uurlinkspel Link : 5 credits per klik (VIP 8 credits)
Uurlinkspel Link 2 : 5 credits per klik (VIP 8 credits)

Tevens is er sinds vandaag ook weer een klikwedstrijd gestart. Hierbij dient vermeldt te worden dat de minuutfans alleen in het weekend meetellen voor de klikwedstrijd. (vrijdag 19.00 uur - zondag 21.00 uur)
De klikwedstrijd heeft 24 prijzen.
Hier nog even de prijzen voor de top 5

1 = 1 maand VIP + 250.000 credits
2 = 1 maand VIP + 150.000 credits
3 = 1 maand VIP + 50.000 credits
4 = 50.000 credits
5 = 50.000 credits

5Euromail & 8Euromail
Op zowel 5Euromail alsmede 8Euromail zijn wederom de klikwedstrijden ge-reset. Door de tegenvallende deelname van de afgelopen klikwedstrijd, zijn hierop voor de huidige wedstrijden de prijzen aangepast.


Hitgeld
Voor hen die de leden linkspellen van Hitgeld een warm hart toe dragen, de leden linkspellen zijn uitgebreid met 48- en 72 uurslinkspellen.

De webmaster van Hitgeld geeft aan dat het absoluut niet toegestaan is om de linken van Hitgeld te promoten in een (auto) surfbar.
Naar het blijkt wordt dit echter door diverse leden volop gedaan. Doe jij dit ook, stop daar dan direct mee, want als je vanaf zondag 04-05-2014 hier nog op wordt betrapt, wordt je account bevroren.
Quote:
"Hierbij geven we iedereen een waarschuwing omtrend het promoten van jouw linkspel linken van HitGeld. Met deze linken is het absoluut niet toegestaan om te promoten via surfbars! Dit heeft betrekking tot de surfbar van Massuc. Deze site staat het gewoon toe maar bij ons is het ten strengste verboden.
..... Promoot jij je rotator, linkspellinken via massuc. Via de meeste sites is dit niet toegestaan. Daarom betreuren wij ook de zaak van massuc dat hij dit gewoon toestaat.

Verder geven wij iedereen tot zondag de tijd om de linken te verwijderen. Krijgen wij nog steeds hits binnen via de autosurf op zondag zit er voor ons niets anders op dan een blokkade te zetten op het account (we maken voor niemand een uitzondering!). U bent hier namelijk zelf verantwoordelijk voor en de regels zijn bij ons duidelijk genoeg vermeld op de betreffende linkspelpagina's. "


Maya-Clicks
Maya-Clicks start komende week met een klikfan week. Een week speciaal voor de klikfan met wisselende acties, quote:
"Morgen(03-05-2014)om 18:00 start de klikfan week. Deze loopt tot 10-05-2014. Tijdens deze week is de vergoeding op de klikfans verhoogd,dit kan varieren van een verdubbeling tot soms een paar uurtjes nog een hogere vergoeding."


Extreme Promotie
Extreme Promotie heeft onlangs Eppies ingevoerd (nieuw betalingssysteem voor acties/ betaalde mails)
De afhandeling van acties gaat echter niet zoals verwacht, ingecalculeerd, dus is er een aanpassing, quote:
"We hebben het eppie-systeem iets moeten aanpassen vanwege het feit dat merendeel van de leads (eppie-campagnes) nog niet is goedgekeurd. We hebben lang nagedacht en zijn met een oplossing gekomen.

In eerste instantie zouden wij aan het eind van iedere maand de eppies vergoeden, dit is aangepast. Je kunt nu zelf de eppies inwisselen wanneer je dat wilt. Je kunt ze dus ook opsparen om te wachten op een gunstige koers. Wacht alleen niet te lang, want zodra iemand eppies inwisselt zal dit van het goedgekeurde saldo afgaan en worden andere eppies mogelijk minder waard.

Op deze manier maken we er een soort spelletje van waarbij je op het juiste moment moet verkopen om optimale winst te halen.

Je kunt de eppies bij Mijn statistieken automatisch omzette in geld. Het geld dat je krijgt is dus afhankelijk van de koers (bedrag van de goedgekeurde acties)."

Wat zijn Eppies:
Per mail ontvang je automatisch 1 Eppie. Deze wordt bijgeschreven op je Eppie-saldo, je kan zelf zien hoeveel Eppies je hebt verdiend. Als je sneller Eppies wil verdienen om zo meer saldo te verdienen dan kun je meedoen aan bepaalde acties. Hoeveel Eppies je kan verdienen wordt per actie van tevoren per mail aangegeven. Hoe meer mensen mee gaan doen met deze acties des te hoger de waarde van een Eppie wordt. Dus je helpt jezelf en andere leden door mee te doen aan de acties die wij per mail sturen. Meedoen kan betekenen: een aankoop in een aangesloten webwinkel, het invullen van een enquête , meedoen aan een prijsvraag of aanmelden bij een andere website. Hoeveel een Eppie op een bepaald tijdstip waard is kun je nakijken op de website (Mijn Statistieken). 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!