30 jul 2014

Klikfan Nieuwsflits - 30-07-2014

edit 2x = Surf-Azen
edit 1x = Pijlsnelgeld

Hitgeld
Gisteren nog gemeld dat Hitgeld er echt helemaal uitlag. Dit probleem is gelukkig inmiddels opgelost. Hitgeld is terug!!!
De webmaster tast echter geheel in het duister waarom het, net als eerder deze maand, mis is gegaan met de database van Hitgeld.
Gebruik jij overigens de rotator van Hitgeld; dan kun je deze nog even niet gebruiken. De gebruikers van de rotator van Hitgeld zullen overigens gecompenseerd worden met 2 weken extra gebruik van de rotator, quote:
"Als gevolg hiervan kunnen rotatorgebruikers ook geen gebruik maken van hun rotator. Wat we uiteraard ook betreuren. Daarom zullen we diegene die op dit moment de rotator gebruiken compenseren met 2 weken extra gebruik van de rotator."


Grijze Muisjes
De webmaster van Grijze Muisjes heeft besloten om per direct de vergoeding van de manuele surfbar te verhogen. En we mogen ook spreken van een rainte verhoging, was de vergoeding voorheen nog €0.074 per 1000 bekeken pagina's (zie), nu wordt het €0.25 per 1.000 bekeken pagina's.


Pijlsnelgeld
De webmaster van Pijlsnelgeld heeft eerder deze avond de automatische surfbar officieel geopend.
De surfbar van Pijlsnelgeld heeft een relatief snelle timer met een reset van 5 seconde.
De punten die je per view verdient, is afhankelijk van het soort advertentie die je "ziet". Zover ik kan zien is het afhankelijk van wat voor soort advertentie er getoond wordt.
Wat fijn voor de leden is, is dat de surfbar open is om te adverteren voor leden.
Let wel, niet elke site staat het toe dat zijn linken worden gepromoot in een surfbar.
De advertorial van Pijlsnelgeld:

Hoeveel je verdient met een surf hangt af van hoelang je deze moet bekijken & de reset. 

Je verdient maximaal met een 5 seconde view (met een reset 24/4872 uur) 4 Punten, en minimum 1 Punt (met een reset 1 minuut), maar deze aantallen kunnen natuurlijk veel hoger liggen! 


Stel dat je de surfbar de hele dag laat openstaan en enkel maar ads van de laagste vergoeding te zien krijgt (wat natuurlijk niet zal gebeuren) dan heb je 17280 punten verdiend (of anders gezegd €0,17280, je kan punten omwisselen in het wisselkantoor of er natuurlijk mee adverteren in klikfans, surfbar, bubble...). 

Zou je een hele dag ads van de hoogste vergoeding krijgen zou je 69120 punten verdiend hebben (€ 0,69120 dus)

Om de opening van de surfbar te openen hebben we een tijdelijke actie om deze goed op te vullen! Adverteren in de surfbar kost nog tot en met zondag 10 Augustus evenveel als dat men ermee verdiend! Na deze datum zullen de adverteerprijzen met 20 procent verhoogd worden.



Surf-Azen
Eerder vandaag al de verwachting uitgesproken daar er aanpassingen zouden plaatsvinden op andere sites m.b.t. de vergoeding van de manule surfbar van Grijze Muisjes.
En, zoals verwacht, heeft ook Surf-Azen de vergoeding aangepast.
Ook bij Surf-Azen verdien je nu €0.25 / 1.000  views!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!