15 aug 2014

Klikfan Nieuwsflits - 15-08-2014

Hitgeld
Op Hitgeld is het weer mogelijk om in te loggen, quote:
"Inloggen op de site is na bijna een week eindelijk weer mogelijk. Alles qua datums is een week opgeschoven. 
Dit geld dus voor upgrades, veilingen etc. Bij de spaarpot zijn niet iedereen een week vooruit gezet. Dit is bij diverse aantal mensen gedaan die tot nu en volgende week iets hebben moeten opnemen. Voor rotatorgebruikers is de rotator met een maand verlengd. Dit om de gemaakte en geleden kosten in te dekken. 
Volgende week zal er nog een actie volgen. Ook zijn de kosten van de rotator met een euro per maand verlaagd. Dit geld voor iedereen die hier gebruik van maakt of wil maken en geld alleen bij nieuwe facturen. We hebben iedereen voor het ongemak 4 dagen VIP gegeven. Ook zal deze mail iets meer waard zijn dan normaal."


I-Clickz
De webmaster van I-Clickz heeft vandaag de eerste betalingen van Dutchleader Overschrijfpunten officieel uitbetaald. (komt door het goede klikken op de site).


OnzeSterrenpracht
De webmaster van OnzeSterrenpracht heeft de dag en week SuperVIP verlaagd. Kostte het eerst €0.10 voor 1 dag, is dat nu €0.03 voor 1 dag en €0.18 voor 1 hele week!!
Weet jij deze ronde de hoogste score te halen en het vorige te verpulveren .. dan win je ook nog eens €2.00 extra. Lukt het deze maand niemand, dan kan deze extra bonus oplopen tot maximaal €6.00.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!