25 aug 2014

Klikfan Nieuwsflits - Buitenlandse Surfsites

Buitenlandse surfsites
Zoals ook in Nederland/ Belgiƫ heb je ook in het buitenland surfsites. Hier surf je vaak voor punten/ credits, die je weer kunt gebruiken om je eigen favoriete sites te promoten.
Ook zijn er diverse sites waar je de linkspellen van Donkeymails kunt promoten. En laten we nou wel zeggen dat is zeer aantrekkelijk.
Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Donkeymails een NL linkspel, maar daarnaast heeft Donkeymails ook nog 3 andere linkspellen, waarbij er 2 voornamelijk interessant zijn voor de leden om te promoten.
Linkspel 1 mag je namelijk promoten op daarvoor toegestane sites = $0.50 / 1.000 hits
Linkspel 2 mag je ook promoten op daarvoor bestemde sites = 2.000 punten / 1.000 hits
Linkspel 3 is het Nederlandse linkspel, dit mag je in het binnen- en buitenland promoten zolang de site maar in het Nederlands of Engels is. Let op, een autosurfbar is dan weer niet toegestaan, maar goed daar gaat het in dit topic dan ook weer niet over.

Als je via deze link lid wordt via mij van Traffic Bowling, dan krijg je als je deze aanvraagt via het contact formulier op mijn blog een speciale surfpromo die geldig is tot 01-09-2014. Als je deze code op tijd afrondt, maak je tevens kans op $2.00 in je Traffic Bowling account.
In ieder geval krijg je $0.10|250|2500|2500!

Op welke sites mag je de linkspellen van Donkeymails o.a. promoten:

Traffic-Swirl


Traffic Bowling


Vasthits







DonkeyMails.com: No Minimum Payout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!