12 aug 2014

Klikfan Nieuwsflits - Hitgeld

laatste edit 15-08 
Hitgeld
Zoals we de afgelopen tijd al hebben mogen merken, heeft Hitgeld zo nu en dan problemen.
Ik heb net thuis weer eens gekeken of ik kan inloggen en tref dit op de site, ter info:
updates zijn te volgen op Hitgeld.nl

Update 15-08-2014 23.19 uur
Hitgeld weer online, zie ook.


Update 13-08-2014 15:30 - Verhuizing 5

Alle tests lijken nu inmiddels goed te werken en werkt de site weer naar behoren. Echter zijn er nog dingen die we in de site aan moeten passen. Hierdoor is inloggen nog niet mogelijk tot en met vrijdagavond. We gaan proberen om het eerder vrij te geven.

Update 13-08-2014 14:30 - Verhuizing 4

De rotator van gebruikers zijn gered.

Update 13-08-2014 13:30 - Verhuizing 3

De verhuizing van de site naar een andere server is inmiddels voltooid. Helaas is hierdoor de rotator van leden die hiervan gebruik maken niet mee verhuisd. Wij zijn nog druk bezig deze proberen terug te halen.

Update 13-08-2014 0:45 - Verhuizing 2

Vandaag zal de site worden overgezet naar een andere server. Hierdoor kan de site een paar uur offline zijn. Dit geld ook voor de rotator gebruikers. Nadat alles succesvol is verplaatst zullen we zo snel mogelijk alles updaten. De verwachting dat je weer kan inloggen staat nog steeds op vrijdagavond.

Update 11-08-2014 15:00 - Verhuizing

De site zal tussen nu en woensdag worden verhuisd naar een andere en betere server. Hierop kunnen we dus gaan kijken of alle problemen zijn verholpen. Als alles goed verloopt zal de site naar verwachting vrijdagavond weer online zijn. Voor diverse vergoedingen gaan we kijken nadat alles weer functioneert en zodra jullie weer in kunnen loggen.

Update 10-08-2014 21:30 - Diverse ontvangen vragen

Vandaag en gisteren hebben we al diverse vragen ontvangen. Bijvoorbeeld over het spaarpot, upgrades en bijvoorbeeld de bubble. We hebben in ieder geval zoveel mogelijk stop gezet qua verwerking. Zo word de dagafsluiting overgeslagen en bijvoorbeeld de bubble reset. Ook zullen spaarpots niet worden verwijderd en saldo komt niet te vervallen. Upgrades dagen zullen worden verlengd nadat alles weer volledig werkt. Het is vandaag zondag dus communicatie naar de host gaat eigenlijk niet.

Update 10-08-2014 17:15 - Rotatorgebruikers

Wij hebben voor de rotatorgebruikers een noodpagina aangemaakt. Maakt u gebruik van de HitGeld Rotator neem dan even contact met ons op via skype (playstation15).

Update 10-08-2014 16:30 - Eerste bericht inlogproblemen

Helaas ondervinden we op dit moment helaas inlogproblemen. Wij zijn bezig dit op te lossen. Echter hangt dit van een aantal factoren af.

Op dit moment zijn we bezig met onze host om de bereikbaarheid van HitGeld te verbeteren. Als dit niet slaagt zouden we onze inlogsysteem moeten veranderen. Als dit het geval zal zijn zal dit ons heel veel werk bezorgen omdat we bijna alle pagina's moeten aanpassen. Dit kan weken gaan duren. Wij hopen daarom dat het oplossen met de host succes zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!