13 okt 2014

Klikfan Nieuwsflits - 13-10-2014

#klikfan - #nieuwsflits -

Twitter
Sedert enige dagen worden de posts op dit blog automatisch geplaatst op Twitter. Vandaar dus ook die hashtags bovenaan de items.


Massuc
De webmaster van Massuc heeft sinds enkele dagen de leden de keus gegeven om een uitbetaling aan te vragen via PerfectMoney.
Vanaf heden is het ook mogelijk om uitbetaald te worden naar uw PerfectMoney account! Ook hier is het mogelijk om vanaf €0,02 uitbetaald te worden. De "Fee" is echter ietsjes anders, na €10,- wordt er standaard 5% transactiekosten gerekend.

Het opwaarderen van uw saldo met PerfectMoney is per direct ook mogelijk. ... 
... en word na ontvangen van uw betaling het door ons zsm het ontvangen bedrag 100% bijgeschreven in uw account.


Lage Landen Klikjes
Zoals menigeen waarschijnlijk niet is ontgaan, Lage Landen Klikjes bestaat 2 jaar.
Dit wordt de hele maand oktober gevierd.
Zo is er een klikwedstrijd aanstaande met een verhoogde prijzenpot. Worden aankopen in de maand oktober extra aantrekkelijk gemaakt voor hen die via bank aankopen doen.
Krijg je VIP dagen als je aankopen doet.
Worden aankopen ook beloond via de spaarkaart en maak je als klap op de vuurpijl ook nog kans op een prijs als je bij de 3 grootste aankopers behoort.


Ads-Globe
Ergens heb ik het idee dat deze site niet helemaal waar kan maken wat het beweert. Echter als er een webmaster is, die tot 2 maal toe een betaling op zijn paypal account kan tonen, dan zal deze site dus toch echt betalen.

Ads-Globe betaalt enkel uit wat je geïnvesteerd hebt als je geen upgrade hebt. Investeren is een upgrade kopen of geld aan je account toevoegen. Voeg je dus als gratis lid $5 aan je account toe, kan je ook maar $5 laten uitbetalen.

Dus koop je geen upgrade is deze site letterlijk niet winst-gevend. Maar een upgrade is sowieso altijd winstgevend! Als je een upgrade lid bent, kun je 10x laten uitbetalen wat je upgrade heeft gekost.

Goedkoopste upgrade = $14.99 - uitbetalingsmaximum = $149.90

Stel dat je de goedkoopste upgrade van $14,99 per maand neemt, dan kan je dit elke dag MINSTENS verdienen:

- $1.50 met PTC advertenties

- $0.18 met betaalde mails (gemiddeld 6 per dag met elk een vergoeding van $0.03)

+ Je kan ook nog geld verdienen met referrals huren of met je zelf aangebrachte referrals.

Tip #1
Gebruik je verdiensten om te investeren in de site, via add funds en het aanschaffen van "rent referrals".
Dit wordt namelijk ook gezien als een investering in de site.

Tip #2
Klik eerst $15 bij elkaar als gratis lid, doe dan de upgrade en je kan meteen je upgrade, $15, laten uitbetalen.

Je upgrade is dus voor een hele maand, gemiddeld dus 30 dagen. Dan verdien je dus minstens $1.68 x 30 = $50.40 per maand!
Je upgrade heeft $14.99 gekost, dan heb je nog steeds minstens $35.41 winst op een maand!

Minstens zeg ik, want soms zijn er meer PTC ads of betaalde mails... en je kunt dus ook referrals werven en huren! Een referral huren kost $1 en je hebt die referral voor... eeuwig! Wel ja, als deze eeuwig actief blijft. De enige manier om een referral te verliezen is als deze 30 dagen niet inlogt.
Je kunt je referrals recycleren voor $0,01, je oude gehuurde referral verdwijnt dan en je krijgt een nieuwe actieve in de plaats! Dus je raakt ze nooit kwijt!

Wat kan je nu verdienen aan een gehuurde referral? Als geupgrade lid krijg je $0,003 per klik die hij doet. Gemiddeld klikken ze rond de 15 ads per dag; dat is dus $0,045 per dag! Je hebt dus een gehuurde referral terugverdiend na ong. 22 dagen!
En na die 22 dagen heb je hem dus nog steeds... dan begint de winst dus pas!
Met de goedkoopste upgrade kan je maximaal 70 gehuurde referrals hebben, je verdient dan dus met wat geluk 70 x $0.045 + $1.68 = $4,83 per dag! = $4.83 x 30 = $144.90 per maand!

Er zijn ook nog hogere upgrades, die meer kosten. Ik raad je pas aan deze te kopen als je het maximaal aantal gehuurde referrals hebt behaald van de vorige upgrade.

Zo dat was het! Heb je nog vragen? Contacteer me gerust via skype of het contactformulier.

Lid worden kan door op onderstaande banner te klikken.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!