3 nov 2014

Klikfan Nieuwsflits - 03-11-2014 #2

#klikfan - #linkspel - #nieuwsflits -


#Knaakland heeft vele van ons slapeloze nachten bezorgt, nadat de site werd overgenomen door een doerak. Op het GPT-forum is een oproep geplaatst m.b.t. Knaakland gedupeerden.
Check hiervoor dit topic.
(Kassa is op zoek naar mensen die geld betaalden aan Knaakland na de incassomails van eind oktober.)


#Pijlsnelgeld
Het Halloweenspel van Pijlsnelgeld is inmiddels beƫindigd. De oplettende lezers van mails wisten dat al, maar toch nog even een melding voor hen die dat gemist hebben en het linkspel nog vrolijk aan het promoten zijn.
Houd Pijlsnelgeld in de gaten i.v.m. een groots advent spel.
Nu is het voor de webmaster tijd om de site gebruiksvriendelijker te maken. Dus zie je aanpassingen dan weet je hoe dit komt. Heb je zelf tips voor de webmaster dan kun je dat hier melden.


OnzeSterlinken
De webmaster van OnzeSterlinken overweegt om de linkspelwedstrijd voor de SuperRotator punten te wijzigen in een linkspelwedstrijd voor linkspelhits, quote:
"Doordat er niet door veel leden wordt meegedaan aan deze wedstrijd is besloten dat vanaf deze ronde de gewonnen superrotator punten ook kunnen worden omgezet naar Linkspelhits.
Wij hopen door deze maatregel dat er mee leden gaan meedoen aan deze wedstrijd.
Als er veel leden de punten omzetten naar linkspelhits. Zal deze wedstrijd omgezet worden naar linkspelhits. I.P.V Superrotator punten."



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!