30 dec 2014

Klikfan Nieuwsflits - 30-12-2014

Algemeen
De afgelopen periode is het door verhuizen, kerst, en andere zaken erg druk geweest en is het af en toe te rustig geweest op het blog.
De insteek voor het nieuwe jaar is om dit alles weer op te pakken zoals vanouds.
De hoop dat we wat vaker sites wat beter kunnen bekijken en in de 'Spotlight' plaatsen is 1 van de goede voornemens. Een ander goed voornemen is om de 'Maandag Betaaldag' inclusief printscreen weer actief te posten. Want de afgelopen periode zijn er wel uitbetalingen geweest maar die zijn door eerder benoemde punten helaas blijven liggen.
De laatste betalingen zullen nog wel in het overzicht, links van het blog worden toegevoegd.
Een ander goed voornemen is om het blog wat strakker te trekken, zodat niet alleen het blog maar ook handige pagina's, zoals het surfbar overzicht een betere plek krijgen op het blog en makkelijker bereikbaar worden voor een ieder die het wil lezen/ checken.


Busted Surf
Busted surf is inmiddels gelanceerd, kort na lancering al gedeeld op Twitter. Maar nu ook even kenbaar maken op het blog. Zelf heb ik me vandaag aangemeld op de site. Ik zie nog wel wat schoonheidsfoutjes, maar de site op zich ziet er leuk uit.
De verdienmogelijkheden zijn leuk. Al zijn er andere surf-sites met een betere cashvergoeding per 1.000 bekeken pagina's (check dat hier)
Goed om te weten:
Busted surf heeft nu een referralwedstrijd op de site staan.
Deze referralwedstrijd loopt door t/m 28-02-2015. Ook voor jou zijn er nog voldoende kansen om een prijsje mee te pikken in deze wedstrijd.
Belangrijk om te weten... de referrals die je scoort tijdens de referralwedstrijd raak je na de referralwedstrijd kwijt !! Quote:
"Referrals die zijn bekomen tijdens de referralwedstrijden, worden na de wedstrijd gebruikt voor verhuur en zullen dus verdwijnen uit uw downline. Er kan na de wedstrijd geen aanspraak worden gemaakt op deze referrals."

Eén van de leuke dingen van Busted Surf vind ik, de mogelijkheid van het huren van referrals en de "site van de dag". Hiermee wordt de "site van de dag" op zowel de manuele- als automatische surfbar elke tiende pagina getoond. En dit 24 uur (!!) lang.
Iets wat ook aantrekkelijk is aan Busted Surf is de lage uitbetalingsgrens.
Via de bank cash je al bij €5.00 en via Paypal kan dit al vanaf €2.50!
Bij je aanmelding krijg je gelijk 250 punten, die je gelijk kunt gebruiken voor het verkrijgen van 250 bezoekers


DL-Verdienen
De support op DL-Verdienen zal voor een week niet plaatsvinden. De webmaster tracht de uitbetalingen gewoon uit te voeren, maar aangezien de webmaster elders is kan het enige vertraging oplopen. Houd hier rekening mee.
Hiernaast is het toch wel mooi om te kunnen melden dat DL-verdienen bijna 1 jaar bestaat en de webmasters tevreden zijn met de site. Zo tevreden dat er plannen in het verschiet liggen om de site uit te breiden met meer verdien opties, spellen, wedstrijden e.d.
De tijd zal het leren. ☺


Massuc
Massuc geeft leden de mogelijkheid tot het begin van het nieuwe jaar om een linkspel naar keuze aan te vullen met Ducthleaders/ Overschrijfpunten, quote:
"Voor de leden welke interesse hebben kunnen we een linkspel naar uw keuze aanvullen door het inwisselen van Dutchleaders of overschrijfpunten. 
...
Dutchleaders in veelvouden van 1.000. Per 1.000 Dutchleaders storten wij €0,08 in uw linkspel. Per overschrijfpunt storten wij €0,01 in uw linkspel."


Pijlsnelgeld
Pijlsnelgeld heeft sedert enkele dagen de mogelijkheid om een eigen linkspel te hebben. Inclusief uitgebreide statistieken.
Quote:
"Deze linken werken grotendeels hetzelfde zoals de gewone linkspellen van de site zelf.
Er kan slechts 1x per IP adres per aangegeven tijd een vergoeding aan u gegeven worden.
Er zijn wel enkele regeltjes:
Alleen Belgische & Nederlandse bezoekers worden vergoed
Alleen hits met een afkomst worden vergoed
Geen gebruik maken van software/tools waarmee je jouw IP verandert
De linken moeten voor meer dan 75% zichtbaar zijn (geen kleine iframes!)
Niet meer dan 1 iframe per pagina
Betrappen wij u op 1 van bovenstaande dingen, behalve de 1ste & 2de regel, loopt u het risico uw account inclusief alle verdiensten te verliezen! "


Surf-Azen
Surf-Azen is een referralwedstrijd gestart. Deze referralwedstrijd loopt tot er 750 actieve leden zijn. Ook deze referralwedstrijd heeft een prijzenpot, ditmaal een prijzenpot van €150,- en 700.000 linken. Met een hoofdprijs van €50.00 (!!)
Daarnaast meldt de webmaster dat er in het nieuwe jaar regelmatig klikwedstrijden zullen zijn, een surfbarwedstrijd en meer (??)
Op dit moment loopt er nog een klikwedstrijd, die gestart is op 05-12-2014. Deze loopt nog tot 06-02-2015.


Lage Landen Klikjes
Op Lage Landen Klikjes is de klikwedstrijd afgelopen en de webmasters melden dat er weer een klikwedstrijd zal starten op 01-01-2015.
Deze klikwedstrijd loopt tot 01-05-2015!


Algemeen II
Alle klikfans de beste wensen en een geweldig, gezond, (h)eerlijk en gelukkig 2015.

2 opmerkingen:

  1. Over die refs op busted-surf: het staat heel krom dat je ze na de wedstrijd kwijt raakt (op de site zelf), maar in werkelijkheid behoud je deze maar 24 uur. Tenminste, de mijne was na 24 uur foetsie uit het overzicht, geen commissie meer, maar is nog wel actief op de site. Dus je hebt ze 1 dag en daarna gaan ze de verhuur in, misschien nuttig voor anderen om te weten.

    BeantwoordenVerwijderen

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!