28 jun 2015

Klikfan Nieuwsflits - Extra Centjes (deel oud saldo terug)

Op he moment dat Extra Centjes door de nieuwe (lees: huidige) webmaster werd overgenomen werd er vermeld dat de toen huidige leden hun saldo niet zouden zien verdampen.
Echter hebben we ons allemaal opnieuw moeten aanmelden, iets wat niet binnen mijn verwachting lag, en we begonnen dus allemaal weer met €0.00.

Nu is er een mailing uitgegaan bij Extra Centjes de deur uitgegaan, die je nu alsnog de mogelijkheid geeft om een deel van je accountsaldo terug te krijgen.
Hier zijn wel enkele voorwaarden aan gesteld. Check de mail hieronder (inclusief de voorwaarden):



Beste leden,

Zoals sommige onder jullie al weten, is er een mogelijkheid om jullie accountsaldo van het vroegere extracentjes weer op te nemen in de vernieuwde versie van extracentjes.

Enkel zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

* Uw vroegere accountsaldo wordt toegevoegd aan uw huidige saldo, mits een vermindering van 15%.


* Accountsaldos lager dan 0,10 euro kunnen niet worden overgedragen.

* Het zal niet mogelijk zijn om uw vroegere accountsaldo in 1 keer uit te laten betalen op het nieuwe systeem. Iedere keer dat u een uitbetaling aanvraagt van uw huidige accountsaldo, zal een gedeelte van het vroegere accountsaldo manueel worden toegevoegd. Hoeveel er telkens mee wordt uitbetaald, moet nog bekeken worden.

* Om aanspraak te maken op uw huidige accountsaldo, gaan wij begin volgende week een script maken waarbij u uw vroegere account opnieuw moet verifieren aan de hand van gebruikersnaam, wachtwoord en email. Indien deze 3 gegevens overeenkomen, verkrijgt u toegang tot dit saldo.

* U dient voor 31 juli (of datum die volgende week wordt opgegeven) uw account te verifieren via het script dat u volgende week wordt doorgemaild. Verificaties die na deze datum gebeuren, hebben geen recht meer op het accountsaldo van het vroegere extracentjes. Op deze manier kunnen wij alles vrij snel afhandelen.

Dit zijn de voorlopige eisen waaraan uw vroegere accountsaldo aan moet voldoen om overgezet te worden. Indien ik nog iets belangrijks vergeet, wordt dit in de mailing van volgende week toegepast.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!