9 nov 2015

Klikfan Nieuwsflits - 09-11-2015

edit 11-11-2015
Temple-Clicks vraagt feedback voor klikwedstrijd aan leden. De vraag is of je een maand- of een weekklikwedstrijd wilt. De weekwedstrijd-plugin is reeds besteld en zal vermoedelijk deze week worden geimplementeerd op Temple-Clicks.
Check die mail, reageer .. De meeste stemmen gelden. Ook heeft de webmaster van Temple-Clicks reeds de voorwaarden om het linkspellen te kunnen promoten en er daadwerkelijk cash voor te ontvangen verhoogt naar minimaal 80 kliks per week.
En ook dat is bizar laag en makkelijk te halen voor alle leden. Dus even actief zijn op de site en bam, die cash-linken promoten en cash ontvangen in je account!!!!

The long way home heeft een veiling online. Okee, nu gebeurt dat wel vaker op andere sites. Alleen deze veiling items zullen nog voor het begin van de klikwedstrijd geplaatst worden. Dus enige garantie van veel kliks op je linken zul je hier nu (zeker) wel hebben.

De klikwedstrijd van Lage Landen Klikjes is met enige vertraging weer gestart. Vanmiddag om 14.00 uur dus weer live gegaan en deze wedstrijd duurt tot 09-02-2016.

Algemeen - Heb je soms ook last van mailtjes van je favoriete kliksites in de spambox in plaatst van in je inbox. Zorg dan even dat je favoriete sites worden toegevoegd aan je contactenboek (adresboek) van je e-mail. Dan weet je zeker dat ze voortaan in de goede inbox terecht komen en je geen updates e.d. mist!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!