Verdien bitcoins met je browser!!!

20 jan. 2016

#Klikfan #Nieuwsflits - #GPTBuddy

GPT-Buddy heeft een nieuw linkspel aan de site toegevoegd, het leden linkspel. Jij bepaalt zelf hoe jij deze link gaat promoten.
Check de uitleg van de webmaster na de break!

GPT-BuddyHet promoten van jouw persoonlijke ledenlinkspel url van GPT-Buddy is een gratis extra mogelijkheid om in zeer korte tijd een leuk extraatje bij te verdienen.

Jouw persoonlijke ledenlinkspel url vind je terug op de pagina: "ledenlinkspel" (onder het kopje Verdienen)

Deze persoonlijke ledenlinkspel url heeft géén resettijd! Je kan deze persoonlijke ledenlinkspel url dus als 72-uur, 48-uur, dag. uur, kwartier, minuut of zelfs seconde promoten. Ook is het toegestaan om jouw persoonlijke ledenlinkspel url meerdere keren te gebruiken. Je kan jouw persoonlijke ledenlinkspel url dus naar eigen wens promoten.

De vergoeding van de ledenlinkspel url is variabel. Deze is afhankelijk van het de geplaatste en tevens beschikbare advertenties in de ledenlinkspelrotator. De geplaatste advertenties in de ledenlinkspelrotator hebben echter wel een resettijd. Dit kan minuut, kwartier, 1/2 uur, uur, dag, 36-uur, 48-uur of 72-uur zijn. Deze geven respectievelijk een vergoeding per 1000 hits van: minuut (€0,01375), kwartier (€0,015), 1/2 uur (€0,01625), uur (€0,0175), dag (€0,01875), 36-uur (€0,02), 48-uur (€0,02125) en 72-uur (€0,0225). Zijn er geen advertenties beschikbaar in de ledenlinkspelrotator, dan geeft de ledenlinkspel url ook géén vergoeding.

Voorbeeld: Staan er 15 advertenties in de ledenlinkspelrotator met een resettijd van een kwartier, 5 advertenties met een resettijd van een uur en 10 advertenties met een resettijd van een dag, en je promoot zelf de ledenlinkspel url als minuut, dan heb je zelf een minuutlink gecreëerd die een vergoeding geeft van maar liefst 1,5 cent of hoger per 1000 hits.

Op deze manier is het dus mogelijk om via het ledenlinkspel in zeer korte tijd een leuk extraatje te verdienen. Pak dit voordeel en start met het promoten van jouw persoonlijke ledenlinkspel url.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!