BitCoins Verdienen (NL)

Verdien hier Ethereum, Bitcoins of andere Cryptocurrency!!!


BitMyMoney - Nederlandse Bitcoin Wallet voor Bitcoin, Ethereum, Litecoin

Linkgeld - Nederlandse PTC + linkspellen

FreeBitcoin - per uur gratis BTC - Bitcoin rente op saldoJij beheert je rekening. Wij houden je coins veilig.Check hier hoeveel Bitcoins er nu in omloop zijnWat zijn Bitcoins?

Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. Bitcoins, afgekort BTC, kunnen worden opgeslagen op een personal computer in de vorm van het wallet bestand of worden beheerd door een derde partij, een portemonneedienst. In beide gevallen kan het geld naar een ander persoon worden verzonden via het internet door iedereen met een Bitcoinadres.
Dit elektronische geld maakt gebruik van een database verspreid over knooppunten van een peer-to-peer-netwerk om transacties te journaliseren, en maakt gebruik van cryptografie om te voorzien in de nodige beveiliging, zoals dat Bitcoins alleen kunnen worden uitgegeven door de persoon die er eigenaar van is, en nooit meer dan één keer uitgegeven kunnen worden door die eigenaar.

De peer-to-peertopologie van Bitcoin en het ontbreken van centrale administratie maakt het praktisch onmogelijk voor een overheid, of ieder ander, om de waarde van Bitcoins te manipuleren of meer inflatie te induceren dan er van tevoren is vastgelegd. Eerst werd gedacht dat dit ervoor zorgde dat hiermee de eigendom en overdracht van waarde anoniem was. Maar midden 2013 is vastgesteld dat mensen die bitcoins gebruiken voor criminele activiteiten makkelijk te traceren zijn. Dat blijkt uit onderzoek door de Universiteit van Californie in San Diego. Vaak is de identiteit van gebruikers simpel te achterhalen en is geld witwassen met de digitale valuta niet zo eenvoudig als gedacht. Van bitcoin werd lang gesteld dat het een eenvoudige manier was om anoniem geld over te hevelen. Maar volgens de onderzoekers is dat niet waar. Via trucjes is te achterhalen wie de zender en ontvanger zijn van de digitale munten. Elke transactie wordt opgeslagen in een zogenoemde blokketting waarin informatie staat over de accounts die betrokken zijn en hoeveel bitcoins zijn overgemaakt. Dit is een essentieel onderdeel van het systeem: op deze wijze kunnen mensen niet dezelfde munten opnieuw gebruiken. Hoewel bitcoin-transacties niet zo transparant zijn als creditcardgegevens zijn de onderzoekers van mening dat deze munt dus zeker niet zo anoniem is als contant geld.

Bitcoin is een van de eerste implementaties van een concept genaamd cryptocurrency oftewel cryptografisch geld, dat voor het eerst in 1998 beschreven werd door Wei Dai op de cypherpunks-mailinglist, en geïmplementeerd in 2009 door Satoshi Nakamoto (pseudoniem van een onbekende persoon of groep). Het idee achter de werking van Bitcoin is te lezen in een document van Satoshi Nakamoto.[2][3]
De Bitcoin dient virtueel "gedolven" te worden. Elke dag wordt er een bepaalde hoeveelheid vrijgegeven aan mensen die de Bitcoin delven ('mining'). Dit wordt gedaan door het inzetten van de rekenkracht van computers. Er zijn inmiddels diverse groepen actief op internet waar mensen samen kunnen zoeken naar het elektronische geld, door alle gezamenlijke rekenkracht van de computers in te zetten tijdens het delven, de zogeheten 'mining pools'.
Tegenwoordig worden ASICs gebruikt om Bitcoins mee te delven. De speciaal daarvoor ontwikkelde chips zijn sneller en energiezuiniger dan de GPUs die voorheen gebruikt werden voor dat doel.


waarde in BTC
BTC 1
mBTC 0.001
µBTC 0.000001

Wat is Ethereum?

Ethereum is een opensourceplatform en miningnetwerk voor diverse cryptovaluta waaronder de ether. Dit decentraal netwerk is gebaseerd op het blockchain-concept. Het miningnetwerk is ontwikkeld om het gebruik van ASICs tegen te gaan doordat minen veel geheugen vergt. Dit werd gedaan om centralisatie van het minen tegen te gaan (zodat iemand het miningnetwerk niet kan overnemen). 

Er is één blockchain waarin zowel de transacties in de eigen cryptovaluta ether worden vastgelegd, als die van honderden andere cryptovaluta en tokens. Deze blockchain kan ook het verloop van andere data bijhouden en bevat daarnaast smart contracts, die een transactie mogelijk maken, bevestigen en onomkeerbaar maken. Bij een meerderheid van de initial coin offerings (ICO's) wordt gebruik gemaakt van de blockchain van Ethereum.

Ethereum werd in 2013 mede door Vitalik Buterin ontwikkeld en opgezet. De 'ether' is de betaaleenheid in het platform, vergelijkbaar met de bitcoin. Sinds mei 2016 steeg de koers van de ether van circa 8 euro naar 1000 euro.


1 Ether (ETH) = 1.000.000.000 Gwei

Net als de verschillende kleine waarde munten die in omloop zijn voor de echte wereld zoals de nikkel, het 'dubbeltje' en de penny, zijn verschillende denominaties populair geworden in de cryptocurrency wereld om te verwijzen naar de verschillende fractionele waarden van een bepaalde token. 

Omdat etherwaarderingen door het dak schoten, zijn de transactiegroottes kleiner geworden.

Stel:
1 ETH = 800 EUR, dan moet je slechts een fractie van een ether (0,0025 ETH) uitgeven voor een equivalent van 2 EUR.

Andere fractionele kosten, zoals de mijnbouwkosten, kunnen nog kleiner zijn in waarde, wat het moeilijk maakt om de lange fractionele waarde te vermelden (zoals 0,000034243 ETH).

Bronnen:
Wikipedia
Investopedia