18 jul 2013

Klikfan Nieuwsflits * 18-07-2013

10 Euro Race stopt

Waarom?
1. te weinig inkomsten
2. te weinig actieve leden
3. te weinig kwalitatief data verkeer, waarmee we adverteerders kunnen overtuigen deel te blijven nemen via 10 Euro Race

Hoe nu verder?
Alle inkomsten die eventueel nog via 10 euro race binnen komen, worden verdeeld onder de leden. De hosting loopt nog tot het einde van het jaar, daarna maken we de eindbalans op. Alle lopende aanvragen en saldo zijn bij deze komen te vervallen.

10 Euro Race is van het begin af aan duidelijk geweest waarvan de website kon bestaan. Helaas is dit voor veel leden geen reden geweest om iets met die informatie te doen. Het is dan ook zeer spijtig voor diegene die wel met de juiste instelling en intentie deel hebben genomen. De website zo voortzetten is onverantwoord! Alle bij ons beschikbare informatie zal worden gewist, uw emailadres of andere gegevens worden pertinent niet verkocht of anderzijds verhandeld.


Klikwalhalla stopt

Waarom?1. te weinig inkomsten
2. te weinig actieve leden
3. te weinig kwalitatief data verkeer, waarmee we adverteerders kunnen overtuigen deel te blijven nemen via 10 Euro Race

Hoe nu verder?

Alle inkomsten die eventueel nog via klikwalhalla binnen komen, worden verdeeld onder de leden. De hosting loopt nog tot het einde van het jaar, daarna maken we de eindbalans op. Alle lopende aanvragen en saldo zijn bij deze komen te vervallen.

KlikWalhalla is van het begin af aan duidelijk geweest waarvan de website kon bestaan. Helaas is dit voor veel leden geen reden geweest om iets met die informatie te doen. Het is dan ook zeer spijtig voor diegene die wel met de juiste instelling en intentie deel hebben genomen. De website zo voortzetten is onverantwoord! Alle bij ons beschikbare informatie zal worden gewist, uw emailadres of andere gegevens worden pertinent niet verkocht of anderzijds verhandeld.

Om iedereen welwillend te zijn, stellen we alle leden in de gelegenheid hun saldo van Klikwalhalla over te zetten naar 100 Euro Race.

1. Is je accountnaam hetzelfde, dan hoef je niets te doen.
2. Gebruik je een andere accountnaam geef die dan door.
3. Heb je geen account op 100 EuroRace, maak die dan aan.

Iedereen heeft en krijgt ruimschoots de tijd het account over te laten zetten. Uiteindelijk zal de website offline gaan, heb je dan nog steeds niet gereageerd, kunnen we er weinig meer aan veranderen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!