10 dec 2013

Klikfan Nieuwsflits - 10-12-2013 #1

Algemeen
Mail ontvangen via Luigeld en Geldcircus, maar telt dus eigenlijk voor elke site, quote:

"M.i.v. 1 februari 2014 is het verplicht om bij betalingen binnen de EU het IBAN-rekeningnummer te gebruiken. Wanneer je dus een uitbetaling aanvraagt, dien je het IBAN-rekeningnummer aan ons door te geven, zodat wij jouw uitbetaling kunnen verwerken. Het is daarom noodzakelijk dat je jouw persoonlijke gegevens in jouw account nakijkt en zonodig aanvult, zodat wij jouw uitbetaling niet hoeven te annuleren als gevolg van het ontbreken van rekeninginformatie."

Ik had 'm zelf al bij de handige links staan, maar als je jouw IBAN-rekeningnummer wilt opzoeken, dan kan dat onder andere hier.


OnzeSterlinken
Naast de 4 linkspelwedstrijden, heeft OnzeSterlinken nu ook een wekelijkse klikwedstrijd.
Deze klikwedstrijd zal elke dinsdag om 23.59 uur aflopen en elke woensdagochtend om 00.00 uur een nieuwe klikwedstrijd starten.
Deze klikwedstrijd kent een punten prijzenpot, waarmee je zelf dus ook weer kunt adverteren.


Gekkengoud
De webmasters van Gekkengoud hebben ontdekt dat er iets geks met de saldi van leden aan de hand was. Gevolg is dat het zou kunnen zijn dat saldi incorrect waren, quote:
" Fout in saldi, wat zijn de gevolgen? ....
Helaas zijn er door een systeemfout de afgelopen tijd verkeerde saldi weergegeven. 
Welke gevolgen heeft dit? - De onterecht bijgeschreven Goudklompjes zijn verwijderd. Hierdoor kan het saldo geschommeld hebben. - 
Let op: Er zijn een aantal (niet alle) uitbetalingen geannuleerd. Gekken die hun Goudklompjes rechtmatig hebben verdiend moeten hun uitbetaling opnieuw aanvragen. Excuses voor het ongemak dat dit gegeven kan hebben."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!