17 jan 2015

Klikfan Nieuwsflits - Pijlsnelgeld & Puntenklikken

#puntenklikken - #klikfan - #nieuwsflits -

#Pijlsnelgeld en Puntenklikken zijn terug.

Hieronder zie je de verstuurde mailing van de admin. Enkele delen hiervan heb ik gearceerd.
Op het blog wordt deze mail later geplaatst dan dat deze verstuurd is. De mail kwam namelijk hier aan in de spambox.
Quote:
"Hallo allemaal,

Zoals de meesten van jullie hadden gemerkt waren we de afgelopen dagen offline. Eerst lag onze database eruit, en later de hele site. De oorzaak is nogsteeds een mysterie, onze hoster had het zelf ook nog nooit meegemaakt. Maar ik ben allesins blij dat er helemaal geen gegevens verloren gegaan zijn.

Jullie zijn uiteraard de afgelopen 2 dagen wel verdiensten misgelopen, en daar heb ik uiteraard begrip voor. Daarom heeft deze mail een vergoeding van €0,01 en zal de uurlink nog tot en met 23 Januari 2 cent meer vergoeden dan normaal voor iedereen, €0,05 per 1000 hits ipv €0,03 dus! Hopelijk zijn jullie blij met deze compensatie.

Ook heb ik nu ondervonden hoe irritant het kan zijn om je leden te bereiken als je site offline is, daarom heb ik nu een systeem waarmee ik ook kan mailen als de site offline is. Moest het nog eens gebeuren, dan zijn meteen op de hoogte en kunnen jullie de "schade" (verloren hits) meer beperken.

Verder is er nog volgend nieuws:
- Oude layout is terug, Kerstmis is nu al lang voorbij, dus is de oude layout terug!
- Vanaf overmorgen (18 Januari) kan je de alles-in-1 leden-linkspel-link niet zomaar meer gebruiken!
Normaal moest ik op 1 Januari het systeem al veranderd hebben, maar ik heb toen de tijd helaas niet gevonden. Vanaf overmorgen (18 Januari) gaat het nieuwe systeem om deze link te kunnen gebruiken in. Maar wat is het nu precies?

Wel, er zijn 2 mogelijkheden om de link te kunnen gebruiken:

- De eerste mogelijkheid is dat je de link zolang kan gebruiken als je minstens 250 klikfans hebt geklikt de afgelopen dag. Je kan uiteraard opsparen, klik je dus 1000 klikfans op 1 dag dan kan je 4 dagen de link gebruiken. Je kan dus nu al beginnen klikken om vanaf overmorgen nogsteeds de link te kunnen gebruiken! Meer info hierover vindt je onderaan de leden-linkspel-pagina.

- De tweede mogelijkheid is dat je betaald. Er zijn verschillende mogelijkheden, naarmate je een langere tijdperiode selecteert, des te goedkoper het wordt om deze link te gebruiken per dag. Voor €0,02 kan je de link voor de rest van de dag en morgen tot middernacht gebruiken (2 dagen). Voor €0,05 kan je de link een hele week gebruiken (7 dagen), en voor €0,20 kan je de link een hele maand gebruiken (30 dagen).

Je kan deze 'upgrades' onderaan ook onderaan de leden-linkspel-pagina kopen. Je kan deze uiteraard ook opstapelen. Stel dat je 2x de upgrade van €0,20 koopt dan kan je de link 60 dagen gebruiken.

Voor de rest van vandaag & overmorgen zal de link nog blijven werken zoals nu, voor iedereen dus. Ook zullen er vanacht & morgennacht nog geen 250 klikfans en nog geen betaalde dagen afgeschreven worden."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!