Verdien bitcoins met je browser!!!

11 aug. 2016

#Klikfan #Nieuwsflits - #Starkads breekt 10K grens

Starkads bereikt uitbetalingsrecord van €10.000!! Zeker niet slecht voor een website, die sinds 01-05-2014 online is. Op naar de €20.000!


Starkads en Surf-Azen hadden de afgelopen week enkele problemen met de manuele surfbar. Deze problemen zijn inmiddels weer hersteld en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat de surfbar weer heel soepel draait.

Mocht je overigens afgelopen week contact hebben opgenomen met de webmaster van Starkads, quote:
"Ook wil ik jullie vragen eventuele vragen of verzoeken die verzonden zijn aan "info@starkads.nl" tussen vorige week dinsdag en vandaag (10-08-16 red) opnieuw te verzenden naar "starkads@live.nl. Er is een probleem met de mailing van GPT marketing waardoor mailverkeer via info@starkads.nl niet loopt. Iedereen nogmaals bedankt,"


2 opmerkingen:

 1. hou er wel rekening mee dat het grootste gedeelte van uitbetaling komt door leden die op het einde van de maand beltegoed over hebben en dan hun saldo hier mee ophogen
  leden die die mogelijkheid niet hebben, komen niet snel aan een uitbetaling

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denk eerlijk gezegd dat het grootste deel van de uitbetalingen komt van de surfbar.

  Neem nu mijn uitbetalingshistorie als voorbeeld. Ik gebruik de surfbar en promoot de linkspellen en heb nog nooit beltegoed verzilverd. (kan ook niet, want ik heb een abonnement, maar dat terzijde).
  Ik heb op dit moment een saldo van €50.00 en een uitbetalingshistorie van €334.00!!
  Waarvan €300.00 +/+ over de afgelopen 12 maanden.

  BeantwoordenVerwijderen

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!