9 jan 2014

Klikfan Nieuwsflits - 09-01-2014

Global AD Share
Voor hen die lid zijn van Global Ad Share.
GaS verandert nu van server. Global Ad Share verzoekt haar leden vanaf 20.00 (plaatselijke tijd) tot 24.00 uur (plaatselijke tijd) niet in te loggen.

In principe zou het daarna mogelijk moeten zijn om weer in te loggen. Echter .. door de DNS kan het max 24 uur duren voor het mogelijk is.
Dus of .. je logt meteen in, na de overzetting, óf het lukt niet .. en dan is het slechts een kwestie van geduld hebben. 


8 Euromail
Op 8 Euromail is een klikwedstrijd actief voor onze trouwe klikfans!!
Deze klikwedstrijd duur t.m 31-01-2014.


Klikduiveltje
Voor hen die graag eens wat anders willen dan een klikwedstrijd, kunnen binnenkort mogelijk hun slag slaan bij de referralwedstrijd van Klikduiveltje.
Deze referralwedstrijd heeft een fraaie prijzenpot, met prijzen voor de beste 20 leden die zoveel mogelijk (actieve) referrals weten te scoren.


Mail2Cash
Eerder deze week is er door een klikfan gereageerd op een item m.b.t. Mail2Cash, quote "anoniem":
"mail 2 cash reageert nergens op niet op mail niet op inloggen je kan nergens inkomen dus mensen word geen lid tot ze eens naar buiten komen met nieuws je krijgt wel mail dus denk oplichters ook op facebook word niet ge reageert gr "
Op fora is overigens wel te zien dat er uitbetaald wordt, al is de betalingstermijn wel langer dan de op de site geldende regel.
Wat betreft reageren op vragen o.i.d. daar heb ik zelf geen weet van. Echter is het wel iets op zelf even alert op te zijn. Een medelid zal dit vast niet zomaar delen...


Adverteernice - Verdiennice
De webmaster van Adverteernice en Verdiennice is op dit moment aan het verhuizen.
Hierdoor zal er tijdelijk een verlaagde support zijn en een verlaagde activiteit bij het uitbetalen zijn.. Lager dan we normaliter van deze webmaster gewend zijn.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!