8 jul 2014

Klikfan Nieuwsflits - 08-07-2014

Hitgeld
De webmaster heeft zijn site in de afgelopen periode eens goed onder de loep genomen en heeft geconstateerd dat in de huidige situatie het niet langer verantwoord is om zo door te blijven gaan.
De manier om betalingen in te kunnen halen/ dat Hitgeld blijft bestaan zal beteken dat er een aantal wijzigingen zullen worden doorgevoerd.
De webmaster realiseert zich dat het veel wijzigingen in 1 keer zijn, maar ze zijn belangrijk voor het voorbestaan van Hitgeld.
Quote:
"Ik begrijp dat het vervelend is en ook erg veel in 1 keer is. Echter moet het gewoon om niet ten onder te gaan. En dit ligt natuurlijk ook aan jou als lid. Want wil je liever. Een site die stopt of niet meer uitbetaald. Of wil je een site die blijft uitbetalen. Tevens kan er nog genoeg worden verdiend. Alleen iets minder. Wij gaan later kijken (zodra de veranderingen van toepassing zijn) of we eventueel de upgrade prijzen iets goedkoper kunnen maken."
Onderstaande wijzigingen worden doorgevoerd op 13-07-2014.
Dus wil je van de 'oude' koersen gebruik maken, dan kan dat nu nog ...

Welke wijzigingen? Check ze hier:


- Surfbar
Dit is de grootste kostenpost van de site. We hebben dit vaker naar beneden gegooid door gebrek aan adverteerders maar heeft tot nu toe nog nergens tot geleid. Omdat er nog steeds gebrek is aan adverteerders zal de maximale verdiensten naar beneden gaan voor iedereen. De maximale verdiensten zullen tot 25% naar beneden worden gezet. Hierbij komen we dan uit op gratis leden: 405 credits per dag. Voor upgrade members: 1.125 per dag.


- Betaalde Emails
Een paar maanden geleden hebben we deze verhoogd. Echter heeft dit niet de resultaat geleverd die we hadden verwacht. Daarom zullen zowel de betaalde nieuwsbrieven als betaalde emails in vergoeding verlaagd worden. Betaalde Nieuwsbrieven was verhoogd van 50 naar 75. Dit word weer teruggezet naar 50. Betaalde emails die werden verzonden door adverteerders of leden hadden een waarde van 200 credits. Dit word aangepast naar 125 credits. Betaalde emails die wij zelf verstuurde waren 150 credits en word nu teruggezet naar 100 credits. Daarin tegen omdat er minder vergoed zal worden zal er ook minder gevraagd gaan worden voor een betaalde email.


- Klikfanspunten omwisselen
Een paar maanden geleden hadden wij de omwisselkoers klikfanspunten naar credits verhoogd van 0,2 credits per klikfanspunten naar 0,24.
Dit word weer teruggedraaid naar 0,2.


- Linkspel Hoofd
Alle credits linken (de 2 uur en 2 minuutlinken) die voor iedereen beschikbaar was worden stop gezet.
De Daglink voor upgrade members gaan met 30% naar beneden. De overige linken (de uur en minuutlinken) blijven hetzelfde voor nu.


- Linkspel Leden
Als lid kan je hierin een linkspel maken. De hits die worden gemaakt zullen allemaal naar jouw ingestelde link worden gestuurd. De kosten die wij hiervoor berekende is altijd 10% geweest. Dit word aangepast naar 15%.


- Linkspel Loterij
Per unieke klik gaat er nu 3 credits in de pot. Dit word 2 credits per unieke klik.


- Missies
Diverse missies zullen in vergoeding verlaagd worden. Dit zal vooral betrekking hebben op de dagelijkse missies. Hoeveel het naar beneden zal gaan is nog niet precies bekend. Echter zal dit niet zoveel zijn.


- Popups
Dit zal van 6 cent per 1.000 (gebaseerd op een gratis lid account) naar 5 cent per 1.000 gaan.


- Referrals
De vergoeding voor het aanmelden van een nieuwe lid zal voor gratis account worden verlaagd naar 50 cent in plaats van 75. Upgrade members blijven wel de 75 cent per nieuwe lid behouden.


- Spaarpot
De wekelijkse rente zal voor iedereen worden verlaagd met 0,005% per week. Dit zal voor iedereen gelden. Echter blijven upgrade members wel de extra 0,01% tot 0,015% rente per week krijgen.


- Spaarkaart
Een volle spaarkaart zal worden verhoogd naar 20 zegels per kaart. Dit vooral omdat er weer steeds meer dingen zijn bijgekomen waarmee je spaarzegels kan verdienen.


- Thuisbezorgd.nl
Op dit moment krijg je bij een bestelling van thuisbezorgd.nl die word gedaan via ons 75 cent en 1 spaarzegel. De spaarzegel blijft echter zal de vergoeding worden aangepast van 75 naar 60 cent. Woensdag hebben wij een actiedag waarbij je 95 cent per bestelling krijgt. Dit word aangepast naar 90 cent.


- Games
Er zullen diverse games tijdelijk stoppen. Wij hebben op HitGeld altijd de spelletjes eerlijk gehouden. Bij diverse andere sites zijn er bijvoorbeeld winkansen ingesteld dat de site bijvoorbeeld altijd 20% winst maak. Staat de totale onder de 20% verlies je meestal het spel altijd. Dit hebben wij op HitGeld niet en hebben alle spelletje eerlijk gemaakt. Echter dit heeft wel geleid tot verliezen in diverse games.
De games die tijdelijk worden gesloten zijn:
- Anagram
- Galgje
- Mini mastermind





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!