4 mei 2016

#Klikfan #Nieuwsflits - 04-05-2016

In navolging van de introductie van de spaarkaart op Geldstorm, gaat de webmaster deze ook implementeren op Euroregen en OnzeSterrenpracht.

WinNice heeft op de site een loterij geïntroduceerd.

Totaal zijn er 20 loten te koop. Zodra alle loten zijn verkocht begint de loterij.
Eén lot kost €0.10. Hoofdprijs is €0.50
Loetn zijn te koop, via bank, paypal of accountsaldo.

ManualSurbar heeft in navolging van andere surfbar sites aangegeven dat het niet langer is toegestaan om op meerdere sites tegelijk te surfen.
Quote:
" Jullie hebben misschien wel op andere websites gelezen, het is namelijk niet de bedoeling dat je de surfbarren van andere websites bijvoorbeeld op een andere pc draait op het zelfde IP.
Indien dit gebeurd krijgen wij van onze adverteerder ook niet meer uitbetaald. 
Er zit een groot systeem achter die bekijkt of je op meerdere websites de surfbar open hebt staan. Mocht dit bij u het geval zijn kan het zijn dat wij u per email hiervan op de hoogte stellen. 
Ook al krijgen wij nu misschien minder inkomsten uit onze adverteerder willen wij jullie hier niet onder laten lijden. 
Daarom blijven wij de handmatige surfbar die de MEESTE vergoeding geeft! Daarnaast verdien je ook nog eens 10 % over de aangebrachte leden en alle betalingen die door ons gedaan zijn, zijn netjes binnen de 48 uur voldaan. En zeker met een uitbetaal grens van 2,50 euro! Kortom voor de leden zal er niet al te veel veranderen, buiten dat het nu verboden is om de surfbar meerdere keren open te hebben staan. Dit is ook in de voorwaarde opgenomen met de volgende zin: “Het is enkel toegestaan om maximaal 1 manualsurfbar per IP adres te laten draaien. Dit geldt over alle websites die de manualsurfbar aanbieden. Het maakt dus niet uit op welke website je hem aanzet.” "

Check hier het complete overzicht van alle surfsites.

4-Azen heeft een storingspagina op de site ingevoerd. Hier kun je zien op welke pagina's op de site een storing is en of dit al opgelost is.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!