3 mei 2016

#Pijlsnelgeld #Manual #Surfbar

In navolging van berichtgeving van onder andere Starkads , zie, en Promotica nu ook een update omtrent het gebruik van de surfbar van Pijlsnelgeld.



Quote:
"Zoals sommigen van jullie allicht hadden gemerkt is onze manual surfbar enkele weken buiten gebruik geweest. Dit kwam doordat 1 van de bestanden beschadigd was geraakt en ik deze manueel heb moeten herschrijven. 
Dit bestand is nu hersteld en de manual surfbar werkt dus nu weer als vanouds... 
Of toch niet helemaal, want er is een nieuwe regel aan ons opgelegd door de adverteerder in onze surfbar. Deze regel is dat het niet toegestaan is om meerdere manualsurfbars tegelijk open te hebben. 
Dit is inclusief manual surfbars van andere nederlandstalige GPT-sites (DL-verdienen, promotica, starkads, manualsurfbar.nl...), want deze sites hebben namelijk dezelfde adverteerder in hun manualssurfbars. Het wordt dus kiezen welke site je gaat draaien indien jij meerdere manualsurfbars tegelijk draaide op je PC. 
Deze controle gebeurd aan de hand van je IP adres, op 2 computers tegelijk surfen is dus ook niet toegestaan want deze zullen meestal beide hetzelde IP-adres hebben. 
Het kan gebeuren dat deze regelgeving van onze adverteerder in de komende dagen/weken veranderd, indien dit gebeurd laat ik het jullie weer weten via een mail."



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!