Verdien bitcoins met je browser!!!

12 sep. 2016

#Klikfan #Nieuwsflits - #Massuc

De webmaster van Massuc en het ten ruste gegane DL-Spel is verder aan de slag gegaan met het optimaliseren van zijn site.
Dit heeft als gevolg dat de autosurf niet lang meer zal bestaan bij Massuc.
De webmaster heeft besloten de autosurf offline te halen zodra alle huidige advertenties zijn afgelopen.
Daarnaast heeft Massuc ook besloten om zijn site niet langer open te stellen voor buitenlandse leden. Per 01-10-2016 zullen dan ook de internationale accounts worden verwijderd van de site, en dus ook uit jouw downline!

De webmaster van Massuc geeft aan de opties van te site (nog verder) terug te dringen om de site flexibeler te maken en mogelijkerwijs te vernieuwen.

Quote:"Zoals jullie gemerkt hebben zijn we ook veel opties van de website(s) aan het sluiten en aan het verwijderen en voordat er slecht gedacht gaat worden wil ik dit toch even verduidelijken.

DL-Spel.nl hebben we voornamelijk gesloten om de reden dat er nog maar weinig leden zijn welke DL’s en OP’s willen verdienen. Een website welke enkel daarop gefocusseerd is werkt voor ons daarom ook niet rendabel.

Massuc.com zijn we zoveel mogelijk qua opties aan het terug dringen aangezien we deze gaan vernieuwen en flexibeler gaan maken.

Daarbij zijn we ook bezig aan een promotie website welke binnenkort online gaat komen. Hierna zal Massuc.com aangepast worden en op termijn misschien zelfs DL-spel.nl terug in leven geroepen worden omdat we ook deze dan flexibeler kunnen opstellen. "
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!