23 jun 2014

Klikfan Nieuwsflits - 23-06-2014

StarkAds
In tegenstelling tot wat andere sites doen, lijkt StarkAds toch voor de andere optie te gaan betreffende PayPal => met PayPal voor safe te spelen. Tevens vraagt de webmaster van StarkAds om feedback, danwel positief danwel negatief. Houd het natuurlijk wel netjes.
 Quote:
"Op het moment dat deze mail opgesteld wordt zijn er DEZE MAAND ALLEEN AL 50! uitbetalingen aangevraagd. De frequentie neemt snel toe gezien steeds meer leden onze surfbar weten te vinden om snel en passief wat extra’s te verdienen.

Paypal heeft zijn beleid gewijzigd en dit brengt een grotere verandering met zich mee dan enkel het koppelen van een bankrekening (welke bij mij al gekoppeld was) om de kosten te drukken. Er gaan geruchten van een verscherpte controle of de betalingen wel degelijk prive zijn. En waar ligt de grens van dit criterium?  Goede vraag met enkel vage antwoorden die NIET richting ons voordeel neigen. Bij geconstateerde fraude kan de paypalrekening van zowel de ontvanger als de verzender geblokkeerd worden. Dit wil natuurlijk niemand.

Gezien het aantal uitbetalingen per maand snel om controle vraagt speel ik het liever veilig. Iedere site heeft zijn eigen beleid omtrent de uitbetalingen. Starkads.nl behoud de lage uitbetalingsgrens van € 2,50 ENKEL voor bankoverschrijvingen. Om paypaluitbetalingen te ontmoedigen zal de uitbetalingsgrens voor paypal verhoogd worden naar €10,-."



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!