6 jun 2014

Klikfan Nieuwsflits - 06-06-2014

4-Azen
Zoals aangekondigd door de webmaster is de nieuwe klikwedstrijd van 4-Azen inmiddels alweer gestart. Ditmaal zijn er extra punten te scoren met het kijken van filmpjes op 4-Azen.

Hoe verdien je punten voor de klikwedstrijd?
Bannerkliks 2 punten
Uurkliks 1 punt
Klikfans 2 punten
Uurfans 1 punt
Kwarierfans 1 punt
Minuutfans 1 punt
100e Klik 2 punten
Video view 25 punten

Om een prijs te winnen moet je minimaal 15000 punten hebben, en dat gaat makkelijk als je weet dat er 51 filmpjes op de site staan. Los van het klikken natuurlijk !!


Klikrace
Stop met het promoten van het linkspel van Klikrace.
Wie, wat, waar, hoezo?
Quote:
"Donderdag 12 juni word Klikrace helemaal leeggemaakt 
Wie nog linken heeft draaien wil ik nogmaals verzoeken deze te stoppen
Wij gaan hier verder met het aanpassen en inplannen van de wedstrijd en spelregels wat op de site gaat draaien Kijken hoe we de linkspelen gaan aanpassen Klikbonus berekenen Aanmeldingen aanpassen En nog meer wat er tussendoor nog bij komt kijken Wie voor 12 juni niet gereageert heeft om eventueel lid te blijven zal verwijderd worden"
Ofwel, wil je lid blijven van Klikrace, laat het de webmaster wel eventjes weten ....


Extreme Promotie
De webmasters van Extreme Promotie hebben de algemene voorwaarden aangepast.
Kort gezegd, kom het erop neer dat je niet langer dan 90 dagen inactitief mag zijn op de site.Ben je dat wel, dan word je verwijderd.


Euro-uurtje
De webmaster van Euro-uurtje heeft, zoals eerder gecommuniceerd, de uitbetalingsgrens al verlaagd van €5.00 naar €4.25. Dit zal langzaamaan verder verlaagd worden naar €2.50 of zelfs naar €2.00!!
Handig is ook om te weten, quote:
"Uitbetalingen zullen geschieden binnen de periode van 2 maand (mogelijks wordt dit 1 maand weldra) (uitgezonderd leden die een aankoop, deelname aan prijsvraag , enquete, inschrijving op nieuwsbrief etc. zullen uitbetaald worden binnen de 5 werkdagen) Cashback acties gaan we vergoeden zodra de actie is gekeurd, ongeacht het bedrag U hoeft dus niet door te sparen tot een bepaald min bedrag."

Euro-uurtje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!