Verdien bitcoins met je browser!!!

3 jan. 2017

Klikfan Nieuwsflits - Hitgeld update

Zoals menigeen weet, Hitgeld gaat stoppen.
De site wordt stapsgewijs afgebouwd.
Als gratis lid kun je niet meer verdienen op de site. Ook is het niet langer mogelijk om advertenties te plaatsen. Ook de surfbar is niet langer toegankelijk voor de gratis leden..
Alleen upgraded leden kunnen nog verdien op Hitgeld.
Quote:
"Inmiddels hebben we voor gratis leden de site voor een goede gedeelte ontoegankelijk gemaakt. Zoals onze vooraankondigingen zouden gratis leden tot eind vorig jaar konden verdienen.

Het enige wat je nog als gratis lid kan gebruiken zijn de klikfans. Echter kan je alleen klikken en geen advertenties meer toevoegen (dit kan je wel als upgrade member).

Voor de rest qua uitbetalingen doen we nog steeds onze best. Paypal uitbetalingen liggen al een tijdje op zn gat. Dit omdat we via de paypaluitbetalingen konden blijven doen via uitbetalingen van andere GPT's en adverteerders. Echter aangezien deze alle 2 tot nihil is gezakt schiet dit dus niet echt op. Bank uitbetalingen zijn we de laatste tijd ook flink uitgelopen.

We proberen vanaf nu de site helemaal af te bouwen. Voorlopig zal er nog niets stoppen voor upgrade members. Echter zal de surfbar binnen een aantal maanden wel stoppen.

Over ongeveer 2 maanden zullen we een nieuwe update plaatsen hoe we er voor staan."Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!