Verdien bitcoins met je browser!!!

23 jan. 2017

Klikfan Nieuwsflits - verhuizing Starkads & Surf-Azen een feit

Afgelopen week, werd er al geconstateerd dat het één en ander niet klopte op zowel Surf-Azen en Starkads (beide van dezelfde eigenaar). Kun je hier en hier nog eens nalezen.
Het rare is echter dat de webmaster aangeeft niet van te voren te kunnen communiceren via de site, (blijkbaar kon dat dus ook niet via het GPT-Forum of via een bevriende webmaster?)
Maar goed, de sites zijn terug.....

Wat voor gevolgen het heeft voor de verdwenen referral lagen, etc .. dat is nog even afwachten.

Check hier de mailing, quote:
"De websites van Starkads en Surf-Azen vielen praktisch uit elkaar. Er kwamen steeds meer fouten aan het licht waaronder het niet kunnen versturen van ledenmails. De reden dat jullie niet vooraf zijn geinformeerd over de verhuizing naar Makicom is dan ook omdat het niet ging.

LET OP! De oude linkspel linken dienen vervangen te worden!

De database van de oude websites was een grote puzzel. Martijn heeft zijn best gedaan om alles zo goed mogelijk over te zetten. Helaas is dit nog altijd niet volledig gelukt. Als jullie fouten tegenkomen of iets kwijt zijn hoor ik dit graag dan kunnen we het rechtzetten.

Veranderingen:
De manualsurfbar staat open voor advertenties. Let wel op! Ik accepteer geen promotie van rotators in de surfbar om stroppen te voorkomen. "


1 opmerking:

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!