13 apr 2014

Klikfan Nieuwsflits - 13-04-2014 #1

Algemeen
Door mijn bezigheden IRL (lees: druk aan het werk) blijven de laatste nieuwtjes soms een dagje langer liggen alvorens ze gepost worden. Aangezien RL belangrijker is dan het blog, neem ik aan dat men dit dan toch wel zal begrijpen. Desalniettemin tracht ik eens per 2 dagen toch het nieuws online te knallen.


Profiel
Op menig site is hhet gebruikelijk om je profiel in te vullen. Het profiel is wisselend in grootte. Op de ene site is het alleen een mail adres op een andere site dient er meer info te worden ingevuld.
Echter om uitbetaald te worden dien je het profiel eerlijk in te vullen. Dus in Duckstad wonen aan de Ducklaan 13 werkt dus niet bepaald geloofwaardig.
Houd er rekening mee dat sites in principe verwachten dat je bij het aanmelden ook verwachten dat je je profiel invult. Het niet invullen kan op sommige sites betekenen dat je je account kwijt bent.
Ofwel: Houd de eer aan jezelf. Meld jij je aan bij een site, vul dan ook direct de gevraagde gegevens bij het profiel naar waarheid in. (tip: controleer dit ook als je een uitbetaling aanvraagt, een onvolledig ingevuld profiel zal zijn uitbetaling nooit zien)


Turboklikker
Afgelopen week al gemeld dat Turboklikker al ineens foetsie was en dat de nieuwe site Linkgeld sneller dan gepland in gebruik werd genomen.
Echter zie ik nog regelmatig linken van Turboklikker voorbij komen. Deze linken van Turboklikker werken dus niet meer. Zorg dat je deze linken dus aanpast naar Linkgeld.


Lage Landen Klikjes
Lage Landen Klikjes meldt naast het feit dat ze constateren dat er zeer goed geklikt wordt op de site, dat er mogelijk ook leden zijn die klikken met behulp van tooltjes. Dit is echter een "no go-area". Word jij als lid hierop betrapt dan ben je alles kwijt, ook een eventueel openstaande uitbetalingsaanvraag.
Ofwel: klik eerlijk of klik niet.


Spaar voor Euries
De webmaster van Spaar voor Euries meldt dat leden die langer dan 3 maanden niet actief zijn geweest, zonder waarschuwing vooraf worden verwijderd uit de database van de site. Wil jij je account dus behouden, log dan regelmatig in en klik (eerlijk) een link. Al heb je er meer aan om vaker te klikken uiteraard. Of deze activiteit ook verwacht wordt op de andere sites van deze webmaster is mij onduidelijk, echter zal het mij niet verbazen als deze in het geheel zo word gehanteerd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!