19 mei 2014

Klikfan Nieuwsflits - Link-Dumper (update)

Eerder al gemeld dat Link-Dumper eruit lag en dat de webmaster zijn best voor de site e.d. zou doen.
Afgelopen weekend deze mailing ontvangen, quote:

"Beste Leden, 
 na mijn laatste contact met OVH heb ik weinig hoop dat link-dumper op het huidige script nog terug komt. Ik denk er nog over om link-dumper op een ander script weer online te zetten, heb namelijk het domein nog wel. maar dat heeft op zich niets te maken met het probleem met het oude. 
 Hostdeal is failliet en is nu dus down inclusief link-dumper en de back-ups van link-dumper, zou hier alleen nog bij kunnen als hostdeal zijn schuld betaald of een regeling treft voor as dinsdag. 
 Maar volgens OVH is er geen sprake van enige onderhandelingen hier over. 

Was jij lid van link-dumper? 
 maak dan gebruik van de contactoptie van 1 van mijn sites (klikjeswereld, gptwereld, mailwereld of linkwereld)  geef hierin aan wat je gebruikersnaam was op link-dumper en hoeveel credits je nog ongeveer had staan. en geef hierbij aan hoe jij dit wilt oplossen
1 cash 100.000 credits was 1 euro dus nog steeds 1 euro 
2 dutchleaders of sr punten 5000 credits voor 1000 dutchleaders of sr punten 
3 advertenties goedkoopste optie voor klikfans minuut kost 2000 credits voor 1000 hits. 
 had je bv nog 500 credits kun je natuurlijk 250 klikfans krijgen. heb jij een ander idee over een oplossing, stel het gerust voor! stuur ook de benodigde gegevens direct mee, scheelt me een hoop mailverkeer! mail dus ook je link mee of je inlognaam om het te kunnen verwerken. "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!