15 mei 2014

Klikfan Nieuwsflits - Starkads

Starkads
De webmaster van Starkads heeft bekend gemaakt het niet langer toe te staan om advertenties van leden in de surfbar te promoten. Per heden zullen enkel advertenties van de webmaster hierin verwerkt zijn.
Het voordeel hiervan is de verkleinde kans op het vastlopen van de surfbar.
Quote: "Om complicaties te voorkomen wordt de surfbar enkel gevuld met advertenties van Starkads zelf. Op 6 mei werden de linken aangeleverd door de leden erin verwerkt. Hierdoor liep de surfbar bij sommige leden na enige tijd vast, vermoedelijk door framebreakers. Om herhaling hiervan te voorkomen heb ik dan ook besloten om geen enkel risico te nemen en deze enkel te vullen met advertenties van Starkads zelf. Op deze manier kunnen jullie (vrijwel) zeker zijn van een doorlopende surfbar."
Zoals menigeen heeft kunnen merken is, mijns inziens, het linkspel van Starkads niet heel denderend, echter het laten draaien van de surfbar is voor een ieder een tip.
Met de surfbar verdien je lekker punten die je mooi kunt gebruiken om lekker mee te adverteren of om indien gewenst sneller naar een uitbetaling te geraken.

De klikfans, bannerkliks en de advertenties in het linkspel zijn allen inmiddels geheel van alleen de leden.
Enkele dagen geleden heeft de webmaster hier al op ingespeeld door de advertentiekosten te verlagen.
Een ideale gelegenheid dan ook voor jou om zelf advertenties te plaatsen of lekker te gaan klikken, want de lijst met advertenties wordt langer en langer !!!

Voor algemene vragen omtrent de site, kun je via dit forum contact opnemen met de webmaster. Voor persoonlijke vragen kun je via deze pagina contact met hem opnemen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!