Verdien bitcoins met je browser!!!

2 dec. 2016

#Klikfan #Nieuwsflits - Manual Surfbar sites verlagen vergoeding

Al de sites met een manuele surfbar verlagen hun vergoeding. Per wanneer dit ingaat is voor mij nog onduidelijk. (edit: ingang per direct) Maar lees, na de break:
Quote:

"Helaas lukt het Zideo niet langer om genoeg omzet te draaien om de hoge vergoeding van â‚€0.20 per 1.000 hits waar te maken. We moeten hierdoor onze vergoeding verlagen. De nieuwe vergoeding wordt â €0.05 per 1.000 hits. Iedere manualsurfbar binnen het GPT-Collectief zal deze vergoeding aanhouden. "

bron: mailing ManualSurfbar8 opmerkingen:

 1. is gelijk ingegaan ...per 1 december....leuk als je net VIP bent geworden op een van de sites speciaal voor de surfbar........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het direct is ingegaan, dan zou ik een mail sturen naar de webmaster en laten weten dat je je geld voor de VIP terug wilt, omdat je juist vanwege die surfbar VIP bent geworden. En nu, out of the blue, gen....d wordt

   Verwijderen
 2. Op klikjesland is dit ook,vreemd is dat de mail exact hetzelfde is als die van starkads,heeft de wm van klikjesland geen zeggenschap meer over zijn eigen site??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is een standaard maii de deur uitgegaan op alle sites, die een manuele surfbar hebben.
  Om het simpel te houden, alle sites die de manuele surfbar hebben, zitten bij mekaar in het Surfbar collectief. Hierdoor zijn er geen mogelijkheden om een alternatieve vergoeding te bieden anders dan andere.

  Wel zeggenschap over site, geen eigen zeggenschap over surfbar. Afhankelijk van collectief.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. neem aan dat je bedoeld dat dit alleen telt voor zideo,elke wm mag toch zelf beslissen wat hij/zij in de surfbar zet?of beslist het collectief dit?

   Verwijderen
 4. een webmaster mag inderdaad zelf beslissen wat ie erin zet. Alleen het Zideo-model levert minder op dan in eerste instantie.
  ( niet gek, kwestie van vraag en aanbod & marktwerking).
  Vandaar dat het Surfbar-collectief de inkomsten te verlagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het Zideo-model was het model dat geld in het laatje bracht. Echter, levert het Zideo-model minder op dan voorheen, zie bovenstaand krom antwoord!!

  De vraag is echter of het collectief dit beslist of dat ze geen keus hebben .. door het zo te verwoorden in de mailing, krijgen we in ieder geval de indruk dat het een collectief besluit is .. ..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh leuk 5 cent per 1000 manuele hits. Dat wil zeggen maximaal 1,8 cent per uur.
  Jongens, dit is vragen om autoklikken op een manuele surfbar... of voor zover dit nog niet gedoogd werd

  BeantwoordenVerwijderen

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!