Verdien bitcoins met je browser!!!

19 dec. 2016

#Klikfan #Nieuwsflits - #Vuljezakken en 8euromail gaan sluiten

edit 1x: 
datum van sluiting is 01-03-2017 en niet zoals eerst vermeld 01-03-2016, thnx Mar


Vuljezakken en 8euromail gaan sluiten.
De sites zullen per 01-03-2017 de deuren sluiten.
Plan van aanpak na de break.


Iedereen die nog geen lid is van 5Euromail.com wordt verzocht om lid te worden van 5euromail

 De verdiensten van 8Euromail en Vuljezakken worden dan overgeschreven naar je account op 5euromail.com.

 Hoe nu verder:
- Vanaf vandaag kan niemand zich meer aanmelden op 8Euromail.nl en Vuljezakken.nl

- Er komt een link op 5Euromail te staan waar je de verdiensten van 8Euromail en/of Vuljezakken kunt overschrijven naar 5euromail.com

- De linkspellen die nu lopen op 8Euromail en Vuljezakken blijven gewoon door lopen tot het einde van de wedstrijden. (8Euromail tot 1 februari en Vuljezakken tot 15 februari).

- Deze worden ook netjes afgehandeld zoals is aangegeven. Dus de top 5 wordt rechtstreeks betaald en de rest gaat in het account.

- Op 1 februari stopt het linkspel geld op 8Euromail en het linkspel minuut op Vuljezakken. Dus wissel dan eerst je saldo in voordat je al je geld gaat overschrijven naar 5Euromail.

- De klikwedstrijden zijn nu de laatste ronde ingegaan. ( 8Euromail t/m 16 januari 2017 en Vuljezakken t/m 31 december 2016)

- De punten op 8Euromail kan iedereen vanaf 100 punten inwisselen voor geld.

- Stop op tijd de promotie van de linken van 8Euromail en Vuljezakken in je rotator!
Je kunt dus je totale saldo overschrijven van 8Euromail en/of Vuljezakken naar 5Euromailminus de aanmeld bonus van 1 euro. Doe dit wél voor 1 maart 2017 anders gaat je saldo op 8Euromail en/of Vuljezakken verloren!

De aangevraagde uitbetalingen van 8Euromail en Vuljezakken worden betaaltd! Dit kan wel op zich laten wachten. Als we geld binnen krijgen zullen we daar de uitbetalingen van doen.

Het admin gedeelte blijft voor ons gewoon zichtbaar dus wij kunnen zelf zien wie er aan de beurt is om uit te betalen.

Ga nu niet steeds vragen wanneer ben ik aan de beurt? We betalen echt iedereen uit! Maar het kan helaas lang duren. We hopen door met één site door te gaan wat extra geld over te houden dat we kunnen gebruiken voor de uitbetalingen.

Let op:

Als je geen lid bent van 5Euromail en dat ook niet wilt worden dan vervalt je account op 8Euromail en/of Vuljezakken inclusief aangevraagde betaling(en) en saldo!

Het doet ons heel veel pijn dit besluit te hebben moeten nemen maar er is helaas geen andere keuze. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben!

We hopen dat we zo alles hebben gezegd wat op dit moment belangrijk is. Mocht je toch nog vragen hebben en ons mailen: Blijf netjes en je krijgt antwoord. Mensen die zich onfatsoenlijk opstellen krijgen geen antwoord van ons terug.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!