6 aug 2014

Klikfan Nieuwsflits - 06-08-2014

Klikjestrommel
De webmaster van Klikjestrommel heeft besloten om de prijzen voor de komende klikwedstrijd te verlagen, daar de opbrengsten niet opwegen tegen de lasten.
Precieze prijzen zul je zelf even moeten checken op de site.


Surf-Azen
De webmaster van Surf-Azen heeft bekend gemaakt dat er een kleine wijziging plaatsvindt in de referralwedstrijd, die nog loopt tot en met 29-09-2014.
De referralwedstrijd werd gelanceerd toen de website nog draaide op de automatische surfbar, de klikfans en de linkspellen.
Daar de automatische surfbar is gewijzigd in een manuele surfbar heeft dit ook gevolgen voor de bestaande referralwedstrijd.
De prijzen voor deze referralwedstrijd blijven ongewijzigd, echter wordt er nu wel verwacht dat je minimaal 3 referrals aantrekt, eer je kans maakt op één van de prijzen.
Tevens heeft de webmaster bekend gemaakt dat er binnenkort een klikwedstrijd zal plaatsvinden op Surf-Azen, Meer informatie over deze klikwedstrijd volgt spoedig.


SpaarActief
Dan nog even stilstaan bij SpaarActief. Deze website stuurt dagelijks (diverse) 1 cent mails,n heeft soms een leuke linkspelwedstrijd. Beloont leden die referrals weten aan te trekken en je kunt er ook nog klikken op banners op de site. SpaarActief heeft leuke acties en nog beter; SpaarActief betaalt uit binnen 30 dagen. Ik heb zelf al 1 betaling mogen ontvangen en de tweede is inmiddels onderweg. Nog geen lid? - Geloof me, het is zeer zeker de moeite waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!