10 aug 2014

Klikfan Nieuwsflits - 10-08-2014

I-Clickz
Op I-Clickz is het sinds enige tijd mogelijk om lekker te klikken om de site.
Aangezien het een groot succes is, wordt de actie om te adverteren in de uurklikfans van I-Clickz met 2 weken verlengd. Dus: 2 weken extra aantrekkelijk adverteren.
Maar niet alleen de adverteerders zitten goed, ook de klikkers verdienen extra tijdens deze periode.
Mocht dit echter na analyse tegenvallen, kan het worden teruggedraaid door de webmaster.


Pijlsnelgeld
Menig lid van Pijlsnelgeld heeft een bingo-kaartje gekocht voor de Bingo op Pijlsnelgeld. De één misschien 4 weken terug, de ander misschien gisteren.
Aangezien het zo lang heeft geduurd dat de Bingo is begonnen op deze site, maak ik er toch maar even melding van.
Tevens heeft de webmaster in een eerder stadium aangegeven dat de Bingo na deze ronde een week-Bingo wordt, en dat de prijzenpot gebaseerd zal zijn op de aantallen kaarten die verkocht zullen zijn.


Arola-Clicks
De webmaster van Arola-Clicks heeft aangegeven pogingen te gaan ondernemen om actiever met de site aan de slag te gaan. Ook is de hoop uitgesproken om de achterstand van de betalingen in te gaan halen. Echter hangt dit af van diverse factoren. Meer hierover is te lezen in de laatste mailing van de Arola-Clicks.


KlikExplosie
De webmaster van KlikExplosie heeft afgelopen week meegedeeld dat er een referral vergoeding zou zijn over het klikken op de site en de linkspellen. Mede door een oplettend lid, bleek dit echter niet het geval te zijn geweest op de linkspellen. Om de leden hiervoor te compenseren heeft iedereen 50 punten zien bijschrijven in zijn/ haar account.


Algemeen
Met een week of 2 heb ik ook een beetje vakantie, dan hoop/ verwacht ik het linkspellenoverzicht in ere te kunnen herstellen.
Tot die tijd naar alle waarschijnlijkheid geen updates daar. Mijn excuses voor het eventuele ongemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!