28 aug 2014

Klikfan Nieuwsflits - Show Your Links (NL Uitleg)

laatste update = 30-09-2014
Op Show Your Links kun je advertentiepakketten (Adpacks) kopen van $5.00.
Deze Adpacks leveren je uiteindelijk $8.00 op, 66% winst.
Dit was eerst $8.00 maar de webmaster realiseerde zich, dat deze winst niet conform de winst op andere sites was en zal deze per 01-09-2014 aanpassen naar $7.50, 50% winst.
ShowYourLinks
De Adpacks kun je kopen d.m.v. diverse online e-wallets, waaronder Paypal* en STP, Egopay. (* lees verder)



Update 30-09-2014


Zodra je inlogt in je 'nieuwe' account, zorg ervoor dat je al je referral linken controleert, want deze zullen hoogstwaarschijnlijk zijn veranderd.
Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de splash pages alsmede de banners.


Betreffende de data. Elk lid zit in 1 van de 3 onderstaande scenario's.


Scenario 1
Je bent lid geworden. Je hebt bruut geïnvesteerd en je hebt een zeer substantiële winst gemaakt én laten uitbetalen. In dit geval zien jouw statistieken eruit als zoiets (bijvoorbeeld):

Total cash spend via Payment Processor: $140
Unpaid Balance: $1.26
Total Payouts received: $1049

Het totale bedrag wat naar je nieuwe account is overgezet is dan: $0.00


Scenario 2
Je bent lid geworden. Je hebt geinvesteerd, en je hebt 1 of enkele uitbetalingen gehad maar je hebt niet de cash terug die je er allemaal in hebt gestopt. In dit geval zien jouw statistieken eruit als zoiets (bijvoorbeeld):

Total cash spend via Payment Processor: $215
Unpaid Balance: $0.00
Total Payouts received: $23.10

Het totale bedrag wat naar je nieuwe account is overgezet is dan: $191.90

Let op: dat het geld in onderverdeeld in 2 manieren.
Cash Balance en Re-Purchase Balance.
Het bedrag dat in je 'oude' account stond unpaid balance (zeg maar je saldo) staat nu in je Cash Balance.
Het geld dat je geïnvesteerd had in Adpacks en waar je geen winst voor uitgekeerd hebt gehad staat nu in de Re-Purchase Balance.


Scenario 3
Je bent lid geworden. Je hebt geïnvesteerd, en je hebt géén uitbetalingen gehad. In dit geval zien jouw statistieken eruit als zoiets (bijvoorbeeld):

Total cash spend via Payment Processor: $50
Unpaid Balance: $6.00
Total Payouts received: $0.00

Het totale bedrag wat naar je nieuwe account is overgezet is dan: $51.00

Belangrijk:
Let erop, dat het totale bedrag in je Cash Balance en Re-Purchase Balance altijd groter zijn dan het werkelijke bedrag dat je in de eerste plaats hebt geinvesteerd.
Zoals eerder gezegd door de webmaster, niemand zal enige vorm van geld verliezen. Niemand!
Daarom heeft het ook zo lang geduurd omdat de webmaster alles, 1700 accounts, met de hand heeft overgezet naar de nieuwe database.


Wat is er gebeurt met alle Adpacks?
Kort gezegd, zie zijn weg!
In principe waren ze al doodgebloed en het was totaal geen mogelijkheid om alle 15.000 Adpacks met de hand over te zetten. Indien daar wel voor was gekozen dan was de heropening waarschijnlijk pas gebeurd op 1 januari 2015.
De keuze was eigenlijk vrij simpel; SYL sluiten en niemand had er ooit iets van teruggezien of een nieuwe frisse start maken met in principe een vrij nieuwe site.
De webmaster heeft gekozen voor de tweede optie, omdat hij het zelf niet kan uitstaan dat mensen kunnen fluiten naar hun verdiende geld. Daarom vindt de webmaster dat de bovenstaande oplossing de beste optie was, gezien de omstandigheden.
Bovenstaande uitleg is dan ook de reden waarom de webmaster niet e-mails gaat beantwoorden over o.a. "lost Adpacks".

* noot van mij; ik denk dat de Nederlandse uitleg zoals hierboven velen zal helpen begrijpen hoe en wat er precies gebeurd is.
Mocht het niet geheel duidelijk zijn, het contact-formulier op het blog of de feedback onder dit staat open voor gebruik


Wat is er allemaal nieuw biij SYL? Wat is er anders?
Om te beginnen zijn er nu 3 Adpacks om uit te kiezen.
$4, $6 en voor alleen VIP leden de $8 Adpack
Ja, we hebben een mogelijkheid erbij, een upgrade mogelijkheid genaamd VIP.
De kosten voor deze upgrade zijn $5 per maand ( = maandelijks abonnement) en dat je geeft je het volgende:
2.000 banner credits
2.000 text credits
1.000 solo-ad credits (een nieuwe mogelijkheid bij SYL)
VIP leden verdienen ook 15% commissie op alle aankopen van hun persoonlijke referrals, i.p.v. de gebruikelijke 10%,. Daarnaast ontvangen de VIP leden een gedeelte van 50% van alle advertentie verkopen.
Daar vallen onder Fixed Banner Ads, Text Ads, PTC, PPC ads, Login ads etc.
Als jouw referral voor deze mogelijkheid kiest, verdien jij ook 15%, maand na maand, zolang het abonnement actief is.


Wat is er nog meer nieuw?
Wekelijkse jackpot
1 lot voor deze wekelijkse jackpot kost $0.50.
100% van de inkomsten van deze jackpot worden gelijk verdeeld onder 5 winnaars. De trekking is elke zondagavond.
Balance Transfer
We  hebben de 'balance transfer' optie toegevoegd Je kunt elk bedrag tot een max van $100 van je 'Cash Balance' overzetten naar een ander lid (let op; met 1 klik op de knop) Het vervangt zeg maar de PIF (= Pay It Foward) mogelijkheid.
Let op: het overgemaakte geld kan niet worden uitbetaald. Dit geld is bedoeld om bijvoorbeeld een vriend te helpen die even krap bij cash zit of wat dan ook.
Solo Ad functie
Deze mogelijkheid is een optie voor hen die dat willen. Waar je GEO-targetted mails kunt versturen, na het aankopen van een -x- hoeveelheid credits.
Diverse andere mogelijkheden
Er zijn nog enkele andere mogelijkheden, maar die heeft de webmaster zelf nog niet eens geactiveerd. Dit zijn dus mogelijkheden die in de toekomst zullen worden toegevoegd om de site interessant te houden in de komende maanden en hopelijk voor een hele lange tijd.


Grote wijziging in het aankopen van Adpacks.
Je kunt maximaal 2 Adpacks (van $4, $6 of VIP only $8) per dag kopen!
Dit is voornamelijk gedaan om te voorkomen dat er enkele 'eikels' zijn die al hun geld er in 1 keer in knallen.
De webmaster ziet liever dat leden het geleidelijk verdelen over meerdere dagen. Om ervoor te zorgen dat er een doorstroming van Adpacks en geld is in de dagen die zullen volgen. Elke dag dus weer inkomsten!
Daarom hebben we dus ook de 'Re-purchase Balance':
15% van alle verdiensten worden automatisch geplaatst in de  'Re-purchase Balance'. Dit om ervoor te zorgen dat het gebruikelijk wordt dat er Adpacks blijven worden verkocht/ gekocht, zodat we allen blijven verdienen.
Je hoeft niet te surfen, of te klikken op advertenties om te verdienen. Iets wat zeer veel irritatie opwekt bij veel leden bij andere sites!

De webmaster vermeldt tot slot:
Er zijn waarschijnlijk een paar dingen die de webmaster is vergeten, maar in het kort, dit zijn alle veranderingen en wat er is gebeurd vanaf zijn kant bij SYL!
De webmaster heeft veel geld uit eigen zak besteed om met een eeerste klas script te komen, dat met enkele aanpassing de nieuwe SYL maakt.
De absolute nummer 1 adverteer en inkomen site op het web.
De leden zullen de mogelijkeheidi hebben om rond 07.00 uur Nederladnse tijd om de nieuwe SYL te zien.  hebben. Onvoorziene problemen daar gelaten!
Het meeste is tot in detail uitgelegd en de webmaster zal daarom ook niet mails beantwoorden m.b.t vragen die hierin zijn uitgelegd.
Lees de tekst liever 2 of 3 keer om het echt helemaal te begrijpen.
Check ook de nieuwe FAQ (Veel gestelde vragen) zodra deze zijn overgezet naar de nieuwe SYL.
De webmaster bedankt alle leden voor hun begrip en hun geduld, maar na 10 dagen hard werken komt het nu uiteindelijk allemaal samen.
Door het nieuwe script en de aanpassingen eraan kan het voorkomen dat er een 'bug' ( = foutje) in het systeem staat, maar daar komen we pas achter als de site echt open is voor alle gebruikers.
Wat die 'bug' ook is, de webmaster heeft de garantie dat dit door de ontwikkelaars van het script zo snel mogelijk zal worden aangepast.

Maak je klaar voor een nieuw hoofdstuk in de mogelijkheid om online te verdienen.

De webmaster is er klaar voor, jij ook??


Edit: 
Voor hen die al kunnen inloggen, als je bij de begin pagina inlogt en naar beneden scrolt, kun je zien wat je Cash Balance en je Re-Purchase Balance is.

Het lijkt erop dat de Adpacks aangekocht met de verdiensten op de site zijn verwijderd en de aankopen met cash saldo zijn omgezet naar Re-Purchase saldo, indien je dit nog niet hebt laten uitbetalen!


Update 28-08-2014


Doordat Paypal door de meeste mensen als zeer goed wordt beschouwd, geven mensen dan ook de voorkeur aan Paypal om Paypal te gebruiken om geld via het internet te versturen/ aankopen te doen.


Echter heeft Paypal aangegeven dat het niet conform hun voorwaarden is en heeft Show Your Links afgesloten van deze optie.
Hierdoor is de dagverdienste van 1 Adpack drastisch naar beneden geknald. Verdiende je eerst $0.58 per Adpack per dag, verdien je nu een stuk minder.

Gelukkig heeft de webmaster van Show Your Links hier echter een alternatief (maas in het web?) op gevonden.
Door het kopen van E-books via Paypal op de site, krijg je als beloning een Adpack cadeau.
Koop je 1 E-book van $5.00 dan krijg je 1 Adpack, koop je een E-book van $10.00 dan krijg je er uiteraard 2, etc.
Als je een E-book wilt aanschaffen, volg dan de instructies zoals ze op Show Your Links zijn weergegeven.


Op Show Your Links waren er in eerste instantie 2 referral lagen. Waardoor je $0.50 beloning kreeg als je eerste reflaag van eigen geld een Adpack kocht en als je tweede reflaag een Adpack kocht kreeg je daar ook nog eens $0.25 beloning.
Door het wegvallen van Paypal als betalingsmogelijkheid, zie boven, heeft de webmaster besloten om de tweede reflaag weg te halen om het doordraaien van de Adpacks te stimuleren. Hetgeen overigens lijkt te werken, want de verdiensten per dag trekken weer aan.

De webmaster van Show Your Links heeft voor zijn leden nog een goede strategie beschreven die het voor iedereen interessant maakt om te blijven verdien bij Show Your Links, quote:
"What can you do? Easy, follow this very simple strategie: Invest half, withdraw half, that way, earnings are flowing a little faster and you still earn at the same time! I also advise to 'spread' your positions rather than buying bulk, as the earnings from incoming payments is spread across all active ad-packs as well!"

Vertaald komt het hierop neer:
Volg deze simpele strategie. Investeer de helft van je inkomsten en keer de andere helft van je inkomsten uit. Op deze manier gaan de verdiensten sneller en blijf je ook nog eens lekker verdienen.
Daarnaast geeft de webmaster het advies om af en toe een Adpack te kopen in plaats van in 1 keer heel veel. Aangezien de verdiensten van de binnengekomen Adpacks wordt verdeeld over alle actieve AdPacks.


Je kunt als je voldoende verdiend hebt met je accountsaldo ook Adpacks aanschaffen. Dit kun je doen op de pagina "Purchase Adpack", als je voldoende hebt verdiend dan zie je hier de mogelijkheid om met accountsaldo een Adpack te kopen.




Wat is ShowYourLinks, per 01-09-2014?
Bij ShowYourLinks koop je voor $5.00 een Adpack, die jou uiteindelijk $7.50 oplevert.
Omdat je bij SYL zo'n Adpack koopt, krijg je er 10.000 banner credits en 10.000 text credits voor terug.

Wat moet je ervoor doen?
- Niks, nada, noppes.
- je hoeft geen leden te werven om te verdienen
- je hoeft niet te surfen of te klikken op ads om te verdienen
- 100% van de winst wordt verdeeld onder de leden
- je hoeft niet een 'cycler' of 'matrix' in om te verdienen
- als je referrals scoort dan verdien je 15% als ze met eigen geld ad packs aan schaffen.
- 1 referral laag -> $0.50 / Adpack
- aantal Adpacks p.p. wordt verhoogd naar van 100 naar 150
- na terugkrijgen van $100 wordt er 10% van je uitbetaling ingehouden (was $80)
- je koopt al een Ad Pack voor $5.00 via Paypal** / STP / Payza / PM / Skrill / Bitcoins / EgoPay / Okpay

** zie boven

Wanneer kan ik een uitbetaling aanvragen?
Een uitbetaling kun je al aanvragen vanaf $10.00


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!