11 sep 2014

Klikfan Nieuwsflits - 11-09-2014 #1

DL-Verdienen
Onlangs contact opgenomen met de webmaster van DL-Verdienen dat het klikken van de klikfans niet liep zoals het behoorde te gaan. Nu de terugkoppeling gekregen dat iedereen weer gewoon op de klikfans kunnen klikken.


Mail2Cash
Mail2Cash verandert haar manier van betalen aan de leden.
In navolging van enkele andere sites, zoals GratisDoekoe van de Emailmarketinggroep en Cash4Ladies betaalt Mail2Cash niet langer iedereen meer uit. Quote:
"Doordat er op dit moment zeer weinig aankopen gedaan worden via de site, hebben we besloten alleen nog maar uitbetalingen te doen aan leden die aan een cashback actie hebben meegedaan. Deze dient dan wel eerst goedgekeurd te zijn, alvorens er uitbetaald word!"


PowersHour
In tegenstelling tot wat we gewend zijn van de webmaster van PowersHour is de volgende wedstrijd nog niet aan zijn start toe. Doordat er nog één en ander de schermen dient worden afgehandeld, zoals o.a. het bepalen van de prijzen, verwerking mails e.d. zal de hoofdprijs later starten dan gepland.
Tevens is PowersHour nog op zoek naar sponsoren.
De wedstrijd van PowersHour nog even in het kort, Hoe verdient u wedstrijdpunten*:

6 linkspellen
klikfans
uurklikfans
72uurklikfans
48uurklikfans
kwartierklikfans
ledenklikfans
betaalde kliks
verrassingsklik
win linkspel
klik en win
loterij
bonuskliks
huren van referrals per ronde!(alleen via de veiling)

*(Alle te verdienen punten gelden alleen als wedstrijdpunten, eventueel in te wisselen voor kwartier,uur,dag, 48uur en 72uurs klikfans, dit is mogelijk tot 2 weken voor het einde van de wedstrijd, daarna vervalt deze optie, en worden na afloop van de wedstrijd de punten gereset)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!