4 sep 2014

Klikfan Nieuwsflits - Revenue Sharing sites updates


update 04-09-2014
Global Ad Share
Global Ad Share bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd met een verjaardagscycler. De nieuwere leden en leden met inkomsten (lifetime earnings) onder $500 konden 'm gisteren al aanschaffen.
 Andere leden zullen nog even moeten wachten. Onduidelijk hoe lang of kort dit gaat duren is echter onduidelijk. Eerst worden de nieuwere leden namelijk de kans gegeven om 1 verjaardagsycler te kopen.


Adz4Profit
De webmaster van Adz4Profit is aan het bekijken hoe de Adpacks sneller kunnen doordraaien. Hiervoor is een mailing op 03-09-2014 de deur uitgegaan met daarin 3 opties.
Elk lid heeft een stem, dus ben jij lid van de site spreek dan je voorkeur uit.
De keuze van de leden wordt namelijk leidend.


LollyPopAds
LollyPopAds lijkt nu eindelijk zijn stabiele basis te hebben gevonden.
LollyPopAds begint hierdoor een goed te draaien.
Het fijne van deze site is dat je 50% commissie op je eerste lijn krijgt en ook nog verdient op je tweede referral laag. Dus als jouw referral op laag #1 een Adpack koopt avn $10.00, krijg jij een bonus van $5.00!!
Klinkt te mooi om waar te zijn, maar deze site betaalt echt uit, kun je hier zien


ShowYourLinks
De webmaster van o.a. ShowYourLinks is hard bezig om zijn nieuwste project te laten knallen.
Op dit moment kunnen alleen de leden van ShowYourLinks hiervan gebruik maken om als eerste een positie in deze site te krijgen. Het voordeel voor ShowYourLinks is dat de adpacks ook weer rapper gaan draaien.
Tevens is sedert 01-09-2014 de wijziging van kracht dat de adpacks doordraaien tot ze 150% waard zijn, $5.00 wordt dan dus $7.50!
Ook is de tweede referral laag verdwenen maar dat je vangt wel nog steeds $0.50 voor elk adpack jouw downline aanschaft met eigen geld.


99ProfitAds
Onalngs op het blog een nieuwe site aangekondigd, met een unknown risk. Het risico was dus aanwezig dat het een foute site zou zijn. Dit blijkt dan ook de waarheid te zijn geworden. 99profitads is one big scam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!