15 okt 2013

Klikfan Nieuwsflits - 15-10-2013 #1


Algemeen
We zijn er weer.
Het heeft even geduurd, maar na ruim 600 e-mails te hebben doorgespit en mogelijk het één en ander toch te hebben gemist .. later vandaag weer een update. Ach, nee .. we doen direct maar een update.


Euriesklikken
De webmaster van Euriesklikken heeft een nieuwe optie toegevoegd aan het wisselkantoor.
Het is sinds kort ook mogelijk om punten om te zetten naar geld.


Lage Landen Klikjes
De start van de klikwedstrijd op Lage Landen Klikjes staat aan de vooravond van de echte start.
Het kan zijn dat er nog roet in het eten gegooid wordt, houdt daarom de mailing goed in de gaten. De klikwedstrijd zal waarschijnlijk vandaag om 18.00 uur als de site 24 uur, ononderbroken, online is gebleven.


Duitenklikjes - Euro-uurtje
De webmaster van bovenstaande sites zal na IRL issues weer actiever bij de sites zijn.
Tevens geeft de webmaster aan dat de uitbetalingen van de site worden verricht op basis van de inkomsten van de site. Verdient de webmaster niks (=geen uitbetalingen), dan kan er ook niks worden uitbetaald.
Tevens benadrukt de webmaster dat er op beide sites, Duitenklikjes en Euro-uurtje,  geen verplichtingen zijn om een uitbetaling aan te vragen, hetgeen op andere sites tegenwoordig als een voorwaarde  wordt gezien.
Wel gaan ze bekijken of diegene die meedoen aan prijsvragen, enquêtes bevoordeeld kunnen worden bij de uitbetalingen. Ofwel sneller een uitbetaling zouden kunnen krijgen. 
Bij Duitenklikjes wordt er bekeken of de cashprijzen van de linkspel- en klikwedstrijd kunnen worden uitgebreid naar 15 prijzen, hetgeen er nu 10 zijn. Het zou kunnen dat de prijzen voor de top plaatsen hierdoor verlaagd worden.
Ook wordt hier aangegeven dat de uitbetaling van de cashprijzen bij de wedstrijd binnen 10 dagen worden uitbetaald, indien de jusite gegevens in bezit zijn van de webmaster.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!