15 okt 2013

Klikfan Nieuwsflits - 15-10-2013 #2

Lage Landen Klikjes
Lage Landen Klikjes is vanavond overgezet naar een nieuwe server en zal later deze week nog een keer worden overgeplaatst naar een snelle server. Dit zou ervoor moeten zorgen dat ze niet meer elke nacht voor ettelijke uren offline zijn.


Hitgeld
De webmaster van Hitgeld liet eerder al weten, de vergoedingen van de linkspellen en het aantal linkspellen te heroverwegen. Zoals nu blijkt zullen er 2 linken verdwijnen en zullen de uurlinken een hogere vergoeding krijgen.
Dit zal morgen in het linkspel overzicht worden aangepast.
Ook heeft Hitgeld de surfbar vergoeding voor upgrade leden verhoogd. Met als gevolg dat upgrade leden dus meer kunnen surfen en dus meer kunnen verdienen.
De linkspelads linken zijn overigens ook inwisselbaar voor cash. Hiervoor kun je €0.07 per 1000 punten voor krijgen.  Kunt ze overigens ook gebruiken om gewoon mee te adverteren in het linkspel bijvoorbeeld.
Tevens worden de bingokaarten een stuk goedkoper. Leuk om een mooi extraatje te scoren.


OnzeSterlinken
Van de webmaster van OnzeSterrenpracht (dus niet van OnzeZonneschijn) is er nu ook OnzeSterlinken.
Binnenkort meer informatie over deze site.


Promotieklikjes
Het is lang stil geweest op Promotieklikjes. Ik heb op verschillende malen getracht contact op te nemen. Maar tot op heden geen gehoor.
Het leek al zinloos om lid te zijn .. en een uitbetaling te ontvangen. Ziet er naar uit dat we toch echt naar ons geld kunnen fluiten.
Mocht er een wijziging komen dan zal ik het wel melden, maar verwacht er niet veel van. 

 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!