9 dec 2014

Klikfan Nieuwsflits - 09-12-2014

#klikfan - #nieuwsflits - #klikwedstrijd -

 #SurfAzen had bij het implementeren van een nieuw onderdeel op de site een onverwacht probleem. Bij de implementatie was de klikwedstrijd per ongeluk ge-reset.
Gelukkig is inmiddels al een back-up van de klikwedstrijd geplaatst.
Hierdoor zijn dus niet alle klik-records verloren gegaan.

Hoenskliks heeft een nieuwe klikwedstrijd op de site staan. Deze klikwedstrijd duurt tot 03-01-2015, 20.00 uur. Ditmaal met mooie kwartierfans als prijzen.

Op KlikEuri is ook een klikwedstrijd actief. Deze klikwedstrijd duurt net als de klikwedstrijd op Hoenskliks tot 03-01-2015, 20.00 uur. En ook hier een prijzenpot gevuld met kwartierfans.

4Azen heeft op de site een nieuw item toegevoegd in de menubalk. Per direct is het mogelijk om via de nieuws-knop het laatste nieuws te volgen. Hiervoor hoef je overigens niet in te loggen, het staat op de frontpage.

Op Casino Kraker, Zonder Flauwekul en Link je Rot zal er een verminderde support plaatsvinden de komende periode. Houd hier rekening me, met het stellen van vragen of support tickets. De verwachting is overigens dat er van 23-12-2014 t/m het einde van 2014 geen support zal zijn.

Algemeen kan er verwacht worden dat de webmasters van de sites een verminderde support zullen geven i.v.m. de feestdagen. Ervan uitgaande dat ze ook leuke dingen/ andere dingen gaan doen. Houd hier dus rekening mee!!
Ook op het blog zal het rustiger zijn i.v.m. de feestdagen. Twitter (rechts van het blog) zal waarschijnlijk wel updates krijgen.

Geldstorm stopt ermee zoals je hier hebt kunnen lezen.
Denk eraan om tijdig de linkspellen op stop te zetten. En vergeet niet een betaling aan te vragen zodra dit kan.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!