16 dec 2014

Klikfan Nieuwsflits - 16-12-2014

#klikfan - #nieuwsflits -


#Kliks-Verdienen heeft de site een upgrade gegeven zodat je van diverse zaken de statistieken kunt volgen. Het 'rad van fortuin' loopt goed op de site. Wist je trouwens bij het behalen van een punt (om te kunnen slingeren aan het rad), ook nog 10.000 linkspelkliks krijgt.
Tevens wordt er overwogen om de klikfans een standaard naam te geven. Hierover wordt feedback gevraagd.
Enkele dagen geleden heeft Kliks-Verdienen ook het linkspel arsenaal uitgebreid. Deze zal worden aangepast in het overzicht zodra ik ook kan inloggen op de Kliks-Verdienen. 


Linkgeld heeft problemen met zijn inbox. Alles lijkt ineens weg te zijn. Aan een oplossing wordt gewerkt. Had je een vraag gesteld in de afgelopen dagen, dan zou het kunnen dat ook deze vraag weg is.  Op dit moment linkt de mailbox van de site door naar een ander adres, dus mocht je onlangs een vraag hebben gesteld, stel deze dan nogmaals. (komt nu wel aan)


Algemeen
De komende dagen zal het rustiger worden op dit blog. Dit heeft niet enkel te maken met de feestdagen en de drukte daaromheen, maar ook omdat ik heb besloten de huur van mijn huidige woning op te zeggen en officieel per 01-01-2015 elders te gaan wonen.
Hierdoor moeten er in deze drukke tijd ook nog andere zaken worden geregeld.
Maandag Betaaldag is tijdelijk komen te vervallen.
Desalniettemin zullen er updates blijven komen, alleen op dit moment minder rap dan normaliter.
Mogelijk vaker via Twitter. De laatste tweets kun je rechts van dit blog checken.
(heb Tweetdeck gemakshalve even rechtsboven op het blog gezet)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!