15 sep 2013

Klikfan Nieuwsflits - 15-09-2013 #1

Extra Centjes
De klikwedstrijd van Extra Centjes is afgelopen, hetgeen inhoudt dat één dezer dagen er weer een klikwedstrijd zou moeten beginnen.
Houd jij van een eerlijke klikwedstrijd met geduchte tegenstanders dan is dit de plek waar jij natuurlijk klikt.
De vermoedelijke start van de nieuwe klikwedstrijd is 17 september.


OnzeSterrenpracht
De maandelijkse klikwedstrijd op OnzeSterrenpracht is inmiddels weer (handmatig aangepast) ge-reset.
Naast de maandelijkse klik- en linkspelwedstrijd gebruik je de linken die je kunt promoten ook voor de andere linkspelwedstrijd.
 

DutchleadersSpel
Op DutchleadersSpel zullen enkele wijzigingen worden doorgevoerd.
Onder andere gaat het over de mogelijkheid om geld uit te laten betalen, dit kan tot maandag 16-09-2013 tot 18.00 uur. Dit gaat per cent, dus als je 4 cent in je account hebt dan vraag je gewoon 4 maal €0.01 aan.
De DS-punten stoppen ook. Deze zijn overigens in het wisselkantoor te wisselen voor geld. Maar let op; ook hier geldt dus dat je cash uitbetaling moet aanvragen voor 16-09-2013, 18.00 uur.


PuntenKlikken
De webmaster van PuntenKlikken denkt aan een andere, nieuwe site. Deze mail is verzonden op 14-09-2013. Mocht je nu feedback willen geven, dan kan dat op de desbetreffende mail/ of via de contact knop op de site.


Sunnyclicks
De site Sunnyclicks is sedert enige dagen ?? weer online, maar een vervelend IRL berichtje van de webmaster zorgt ervoor dat de site (Sunny Clicks & Hemelse Centjes wel online zijn, maar dat de webmaster (voor onbekende) tijd is uitgeschakeld.
Het lijkt erop, mijns inziens, dat de vergoeding van het linkspel ook is aangepast. reken dat zo nog wel even na.



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!