28 sep 2013

Klikfan Nieuwsflits - 28-09-2013

Turboklikker
Turboklikker verandert vaneen betaalsite in een promotiesite. De reeds openstaande betalingen zullen echter wel worden uitbetaald. Wegens de wijziging van een betaalsite naar een promotiesite is het linkspel verhoogt en aangepast in het linkspel vergoedingen overzicht.


Extra Centjes
De webmaster van Extra Centjes heeft nu een veiling online staan en verwacht dan nu toch echt binnenkort met de klikwedstrijd te beginnen. Waarschijnlijk begin komende week, na het verwerken van de veiling.


Back to school klikkies
Na een opmerking via het contactformulier even gekeken bij het linkspel van BTSK. En wat blijkt, Robijntjuh had gelijk. (bedankt voor het doorgeven!!) Het linkspel van BTSK is aangepast en is aangepast in het linkspel vergoedingen overzicht.
Ook op BTSK is een klikwedstrijd actief, deze wedstrijd loopt nog tot 30-10-2013.


Extreme Promotie
Extreme Promotie heeft een tijdelijke actie tot 01-01-2014 met facebook en twitter.
Quote:
"Jij ontvangt €0,01 per like en/of share 'opdracht' die jouw referral via ExtremePromotie.com volbrengt. Deze actie loopt in eerste instantie tot 1 Januari 2014 * ... 
* Als het bereik en de productiviteit van onze facebook campagnes door deze aanpassing een boost krijgen zullen wij overwegen om deze vergoeding standaard per "Facebook-opdracht" uit te keren."








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel hier je mening met anderen.
Houd het a.u.b. wel netjes !!!